Otsikosta aasinsilta kirjoitukseeni. Päivitykset ovat jotenkin ajanpuutteen ja hieman laiskuudenkin takia jääneet. Kesällä oli todella paljon tapahtumia, joista olisin saanut päivityksiä lähes päivittäin. Nyt kuitenkin olen kerännyt tapahtumia ja kuvia ja aion laittaa ne yhteen juttuun.

Ensimmäinen merkittävä tapaus tässä päivityksessä on se, kun tapasin koulukaverini heinäkuun 9 päivänä. Edellisestä tapaamisesta olikin "vain" noin 40 vuotta:)  Ilta sujui kovassa puheen papatuksessa, kun kävimme läpi kaiken maailman juttuja menneiltä vuosikymmeniltä. Paula ystäväni harrastaa karaokelaulua ja hän ystävällisesti lauloi minulle muutamia kappaleita. Mielestäni hänen äänensä oli kuin luotu tangoihin. Juuri sellainen tumma, joka minusta sopii nimenomaan tangojen tulkintoihin.  Söimme hyvää ruokaa ja nautimme toistemme seurasta. On se ihme, kun joidenkin ihmisten kanssa se tuttuus vain säilyy ja säilyy, vaikka kymmenet vuodet kuluvat näkemättä:)))

15-17.7 olivat vierainamme siskoni perheineen. Viikonloppu oli mitä mainioin ja kului tosi nopeasti. 

Maanantaina 18.7 virallisena ensimmäisenä lomapäivänämme minua ilahduttivat ystävät Lapualta käynnillään. Niinkuin huomaatte Penni on taas rapsutettavana. Kyläreissu oli mukava. Pitkästä aikaa saimme jutella eikä minnekkään ollut kiire:) Huomioikaa etualalla oleva ihanan värinen tulilatva, jonka naiset toivat tuliaisinaan. On muuten vieläkin voimissaan ja kukkii, joskaan ei ihan noin täyteläisesti.

20.7 olimme ystäväni Tuulan hieman myöhäisillä synttäreillä ja hänen valmistujaisissaan. Ilta oli mitä ihanin ja tarjoilut kuohuvan kera aivan mahtavat. Minulla ei tavallisuudesta poiketen ole silmälaseja vaan piilolinssit, joiden tarkastuksessa kävin matkalla pippaloihin:)

Kesäilta oli kauneimmillaan ja ulkona istuminen oli mukavaa. Miehet kävivät ajamassa ringin kylällä talon isännän unelma-autolla, jonka nimeä en tietenkään muista:)))) Siitä saisin moitteita, mutta onneksi uskon ettei Jari vieraile mun blogissani:))))

Kuinka ollakkaan Pennin koiranpäivät vain jatkuivat. Lapset suorastaan kilpailivat siitä kuka saa taluttaa tai rapsuttaa Penniä...

23-24. 7 Oli vuorossa Nakkilan vieraat. Nämä ne oli odotetut vieraat aivan erityisellä tavalla. Useampi vuosi sitten Jukka oli poikien kanssa meillä Lapualla ohikulku matkalla Ruotsiin tarkoituksenaan mennä Vaasasta yli. He yöpyivät meillä ja aamulla lähtivät ajamaan kohti Vaasaa. Seuraava tieto olikin, että he olivat Vaasassa sairaalassa ajettuaan kolarin Tervajoella. Auto oli ihan rusina ja meni lunastukseen. Erinäisiä vammoja he saivat mutta kaikki kuitenkin toipuivat onnettomuudesta, kuka nopeammin ja kuka hitaammin vammojen vakavuudesta johtuen. Syksyinen liukkaus aiheutti kolarin, kun toinen auto alkoi heittelehtiä ja osui heidän autoonsa.

Nyt he siis "uskaltautuivat" meille koko perheen voimalla kylään:)

Tässä näkymää Lakeuden ristin tornista.

Tässä sama paikka, jossa Jukka ja Antti poseeraavat.

Edelleen sama paikka ja kuvassa SuRan, Jorma ja Aleksi.

Kappas vain, Penni on taas kaikkien rapsutettavan ja nauttii täysillä elämästään:))

Tässä sitten SuRan ja Jukka maisemien katselu retkellä.

Nakkilan vieraiden lähdetty ihanan viikonlopun jälkeen kotia kohti, minä se kaasuttelin 25.7 aamusella Kälviälle tyttäremme Heidin anoppilaan.

Heidin anoppi, Maija oli lupautunut opettamaan nypläyksen alkeet minulle. Koko päivä käytiin tiiviisti asioita läpi ja minä sain pienen palan nypläämääni pitsiä mukaani. Maija laittoi minulle alkuun pari työtä joita voisin sitten kotona itsekseni jatkaa. Mielettömän mielenkiintoista ja aikaa vievää puuhaa.

Tässä alla vielä kauniiksi lopuksi Maijan uudelleen kukkimaan saama orkidea. Kukat olivat aivan mahtavia ja kertoo ainakin sen, että Maija on vielä kaiken muun lisäksi viherpeukalokin:))

Tässä jokunen tapahtuma kesältä ja lisää tulee, kun taas saan aikaa ja itsestäni irti.