Eli sellaista lomaa pitää! Kovasti on märkää, mutta haitanneeko tuo siltikään kun ei tartte kellon kans kulkia. Tänään käytiin torilla eka kertaa sitten vuosien. Eihän sinne koskaan kerkiä kun on töis ja tori loppuu jo ennenkuin ehdit sinne töiden jälkeen paikalle. No nyt siellä oli oikein meininkiä, Haitari soi ja laulu raikas. Paljon oli kojuja ja ostettavaa. Meille jäi kuhaa pussiin ja nyt se on jo vatsassa. Nam, hyvää oli...

Justiinsa katteltiin reittiä huomenna alkavalle Nakkila - Harjavalta - Pori reissulle. Aamusta lähdetään ajelemaan kohti Nakkilaa ja siellä olevia ystäviä joiden luona olemme sitten lauantaihin asti. Perjantaina menemme Pori Jazzeihin kuuntelemaan Santanaa, joten kulttuurillinen loma jatkuu. Käymme myös Harjavallassa museossa, josta sitten kerron tuonnempana lisää.

Noora ja Tiia ovat mökillä joten sinne ei nyt meillä ole asiaa. Eipä siellä kyllä voisi mitään tehdäkkään koska vesi tulee niin lujalla voimalla alas että katto on lujilla. Niinpä olen istunut käsityön parissa ja nyt sitten täällä tietokoneella.

Laitanpa taas muutaman valokuvan mökin kukkapenkeistä, jotka ovat aika hyvässä kukassa kauttaaltaan.

1728520.jpg

1728525.jpg

1728527.jpg

Ei voi kuin ihmetellä miten kaunis on maailma varsinkin kesällä, vaikka oma kauneutensa on talvessakin ja kaikissa vuodeajoissa, joita meillä on.