Juuson synttärit tuli vietettyä viime viikonloppuna ja kakku oli taas niin onnistunut ja hieno, ettei voi muuta kuin ihastella.

Tässä kuva kakusta jossa kaikki on syötävää. Jopa naulatkin:)

Kauniit värit oli kuorrutuksessa ja todellakin kaikki vempaimet vasaraa myöten ovat kuin oikeita tavaroita. Juuso oli oikein innoissaan kakusta, jonka sai sitten itse aloittaa ja puhaltaa kynttilät. Kakun tekijä on sama, joka teki ristiäisjuhlaan ja jo vuosi sitten Veeran synttäreille kakut. Jos haluat kurkistaa hänen tekemisiään vieraile tässä blogissa . Tulet ihastumaan tuotoksia joita löydät:)

Tässä sankari puhalsi kynttilät ja nautti kaikesta huomiosta mitä kummitädiltä ja kaikilta muilta sai.

Penni oli myös hyvin suosittu niinkuin kuvasta näkyy. Suukkoja sataa joka puolelta ja pääseepä Penni itsekkin suukottelemaan. Kaikkensa se aina näillä reissuilla antaakin. Kotiin tultaessa se on aina niin poikki, että uni maistuu ja huokailu vain kuuluu.

Tässä pienimmäinen hymy-poika Leevi. Poika on todellakin varsinainen hymy-poika. Ainoastaan nälkä saa naaman menemään mutruun ja itkua kuuluu. Muuten Leevi on tosi kiltti ja aurinkoinen lapsi.

====================================================================

Kajaanin reissulla tapahtui myös todella ikävä asia. Sunnuntaiaamuna ennen seitsemää menin Pennin kanssa aamupissalle, kun huomasin, että yhteen lähinaapuriin kurvasi ensivasteambulanssi vilkut päällä. Mielessäni ajattelin, että varmaan siellä on mumma ja paappa käymässä ja joku sairaskohtaus yllättänyt..Jonkin ajan kuluttua paikalle saapui siviiliautolla poliisit salkkujen kanssa. Sitten ambulanssi lähti pois ja tilalle saapui ruumisauto. Ruumisauton kuljettaja kantoi jonkun ajan kuluttua sisältä pienen valkoiseeen kääröön käärityn ruumiin. Kyseessä oli n. 1½ kk vanha vauva. Kätkytkuolema oli vauvaa kohdannut. Ei voi ymmärtää sitä tuskaa ja surun määrää mitä siellä perheessä tunnetaan. Meidänkin elämä tuntui menevän ihan sekaisin ja uni ei ole juurikaan silmään tullut, kun on läpi käynyt sattunutta tapahtumaa. Heidi kokee asian vielä läheisemmin, koska kyseessä on naapuri ja heillä on lähes tulkoon saman ikäinen vauva. Kunpa pystyisi edes hieman ottamaan kantaakseen tuon perheen surua. Ei voi muuta kuin toivoa voimia heille......

===============================================================