Tiistaina oltiin Kirsin kanssa pyörälenkillä ja mentiin vähän niinkuin sadetta pakoon. Taivas oli tummanpuhuva ja taisi se muutaman piskon heittääkkin, mutta nämä likat ne ei sokerista oo ;o) Toistakymmentä kilometriä lenkille tuli pituutta ja mukavaa oli taas rupatella matkan taittuessa.

Eilen illalla lähdettiin sitten Antin kanssa pyörillä katsomaan yhtä tuttavapariskuntaa. Sielläkin istuttiin hyvä tovi ja puitiin maailman menoa.  Tässä perheessä mies sairastaa ainakin tällähetkellä sairautta joka on luokiteltu parantumattomaksi ja tulevaisuuden näkymät ovat aika kurjat. Paljon ollaan yhdessä koettu. Lapset on kasvaneet ja on vietetty ristiäisistä, rippikouluun ja ylioppilasjuhlista kihlajaisten kautta häihin. Kaikkea on yhteisiin vuosiin mahtunut eikä millään voi uskoa, että näin on käynyt. Mitään sille ei vain voi...

Tänään Antti leikkasi nurmikon kotona ja "jouduin" pyöräilemään yksin. Kiersin taas sellaisen reippaan 10 km lenkin ja olipas todella kuuma homma. Mittari näyttää edelleen 24 astetta vaikka kello on jo melkein yhdeksän. Taitaako nyt kuitenkin alkaa ne lomailmat, vaikka oon tilannu ne vasta runsaan viikon päästä ;o)

Puutarhassa katselin kukkia sillä silmällä, että mitä kuvaisin. Pioni on ainakin siinä mallissa, että muutaman päivän päästä saa hienoja kuvia upeasti kukkivasta pionista. Joten odotelkaa muutama päivä.

Veera "soitti" mummalle ja kikatteli ihanasti puhelimessa, kun kerroin, että paapan kanssa ollaan ostettu mökille Veeraa varten oma pieni uima-allas. Samoin iloisen naurun aiheutti uutinen Puuha-Pete ja Muumi-mamma suihkusaippuoista. Pienestä lapset ilonsa saavat.

Veeran pikkuveli kasvaa hyvää vauhtia ja on jo yli 5 kiloinen pätikkä. Odotamme innolla ensiviikkoa, koska luvassa on vierailu mummolaan jos vain kaikki menee niinkuin siellä päässä on suunniteltu. Mumma ja paappa saavat taas elämää ympärilleen, eikä hiljaista hetkeä varmaankaan ole. Hienoa jos pääsevat meitä ilostuttamaan;o)

Tässä muutama ruusu mökin seinustalta. On hienosti kukassa ja selviää hyvin vaikka ei saakkaan vettä jokapäivä.

1699647.jpg

1699651.jpg

1699657.jpg

Tämä on myöskin mökiltä ja sieltä rannalta. Keltaisenaan on kukkaa ja mukavasti lisääntyvät vuosi vuodelta.