Nyt alkaa olla se aika, että on kerättävä marjat puskista. Eilen illalla aloitimme punaisten viinimarjojen keräämisen. Tosi paljon on marjoja tullut. Nyt pitäis vain ehtiä mökiltäkin noukkimaan satoa. Ensi viikonloppu menee kuitenkin Helsingissä jonne suuntaamme jo perjantaina töiden jälkeen. Vietämme yhden kummipoikamme 7- vuotissynttäreitä, ja samalla Jessen pikkusiskon Sannan 5-vuotissynttäreitä. Eilen Jesselle soittelin ja kyselin miten koulu oli lähtenyt alkuun. Hän oli oikein mielissään ja kertoi innoissaan kaikkia asioita koulusta.

Tulemme kotiin joskus lauantai-iltana koska seuraavana päivänä on toisen kummipoikamme synttärit Alahärmässä. Kovin juhlaista aikaa tämä elokuu. Siihen sisältyy parin ystäväni synttärit ja siskoni viiskymppiset, jotka kuitenkin ohitetaan hiljaisesti....

Töissä on oltu loman jälkeen muutama päivä ja pikku hiljaa asiat luonnistuvat vanhaan malliin.

Tässä taas muutama kukkakuva mökiltä. Kaksi ylintä kuvaa on penkistä jonka keväällä uudistimme. Ihan hyvin on lähtenyt kasvamaan. Penkin välissä kiemurteleva polku on vielä hieman keskeneräinen.

 1796003.jpg

1796007.jpg

Rinnepenkki on pääväritykseltään keltainen ja kukkii koko kesän ja alkusyksynkin

1796052.jpg

1796028.jpg

Kuunliljat aloittavat kukintansa.

1796045.jpg

Tässä kuvassa Veera on nousemassa päiväuniltaan loman aikana, kun olimme Kajaanissa rakennuspuuhissa. Mumma ja paappa olivat heti asialla kun lapsi sai tuskin silmänsä auki.

1810807.jpg