Niin se vaan loma lähenee loppuaan. Huomenna on aamulla suunnattava auton nokka kohti työpaikkaa ja neljän viikon loma on vietetty.. No, lomasta tuskin voidaan puhua ihan vakavalla mielellä. Niin paljon ohjelmaa ja tapahtumia on ollut, että tänään mökiltä lähtiessämme totesimme, että olisimme voineet hyvin viettää siellä viikon vielä, koska päivät jotka ehdimme mökillä olla olivat tasan 3 ja muutama kerta päiväseltään käytynä jotain asiaa tai hommaa tekemässä, kuten ruohon leikkaaminen jne. No, näin tällä kertaa ja ensi kesänä on uudet neljä viikkoa odottamassa. Silloin ei toivottavasti ole ristiäisiä, eikä talon rakennus projektia, eikä häitä tai muuta isompaa pippaloa. Näin lapsillemme toiveen esitimme (hehehe). Oikeasti on hienoa, että pystyy heitä jotenkin auttamaan. Eikä se ollenkaan ole vastentahtoista, mutta totuushan on että vanha ei jaksa samoin kuin nuoremmat.

Käsitöitäkin oon jonkun verran tehnyt, koska en osaa tyhjin käsin istua, vaan aina jotain pitää saada nypertää. Se on mulle sitä hermolepoa.

Tässä on kanavatyöt, jotka tein Veeralla ja Juusolle. Veera sai 2 vuotis lahjaksi ja Juuso ristiäislahjaksi. Nämä oli sieltä Tapion kaupasta , jossa vierailin joitakin aikoja sitten.

1810751.jpg

Tämän liinan merkkasin nopsasti, koska käytin vain yhtä lankaa joka oli liukuvärjätty. Pitsi oli jotain vanhaa perua, jonka löysin sieltä ompeluhuoneestani, joka sisältää kaikkea mahdollista käsitöihin liittyvää. Se on kyllä varsinainen "löytötalo".

1795971.jpg

Tässä on kuvat yksittäisistä ruusuista, joita tuli yksi kuhunkin nurkkaan. Värinä yllättäen violetti, joka on siis edelleen mun lempiväri.

1795963.jpg

1795990.jpg