Toistan taas itseäni, kun sanon, että mihinkä tämä aika oikein menee?? Just oli maanantai ja nyt on perjantai. Mulla oli vielä vapaapäivä, mutta aika meni niin, että hädin tuskin sain tarpeelliset hommat tehtyä.

Pennin kanssa kierrettiin normaalisti lenkit ja kaupassa käytiin ja muutenkin asioilla. Pakkanen alkoi iltaa kohden kiristyä ja nyt on mittarissa jo 16 astetta ja lisää tuntuu tulevan.  Toivottavasti huomenna on hieman vähempi niin pääsis kokeilemaan taas hiihtoa. Yksi ystäväni tästä läheltä huikkasi, että heidän talon luo pellolle on tehty sellaiset sopivat ladut joita olisi mukava hiihtää. Niitä aion mennä kokeilemaan jos suinkin pakkanen antaa hieman periksi. Luntahan kyllä on riittämiin joka paikassa ja maisemat sen mukaiset.

Tässä kuvaa meidän takapihalta, jossa lumikinokset on aika korkeat ja hanhikkipensas tuntuu huutavan apua taakkansa alla.

Sitten näitä "pakollisia" Penni-kuvia. Tässä on kuva Pennistä hoitopaikassaan. Viime viikon lauantaina se oli hoidossa meidän Keskisen reissun ajan ja siellä oli emännän Aino-tossu saanut kovaa kyytiä.

Tässä ollaan jo kotona ja väsymys alkoi painaa niin Penniä, kuin isäntääkin. Oli aika hauskan näköistä, kun Antti pudotti itsensä Pennin viereen maata, niin koirapa oikein siirsi itseään sivuun, että tuli lisää tilaa. Eikä sitä tuntunut yhtään haittaavan vaikka jalat roikkuikin nukkumapaikan reunojen yli. Aika suloosia nuo molemmat  ;)