Voi tätä elämän ihanuutta! Viikonloppu mökillä saa ihmeitä aikaan. Kukkapenkit on paremmassa kunnossa, nurmikko ajettu ja mökki siivottu laattiasta kattoon. Voiko paremmin asiat olla??

Nyt sitten sataakin oikein taivaan täydeltä. No, se ei meitä haittaa, koska ollaan kotiuduttu ja kaikki mitä ajateltiin tehdä (ja enemmänkin) tuli valmiiksi. Eilen illalla vielä saatiin kaikessa rauhassa nauttia saunomisesta ja siihen päälle kylmä siideri...hmmmm....;)

Penni eli varmaan myös elämänsä ihaninta aikaa. Se sai olla irti pihassa ja se juoksi ja pomppi ja ui sydämensä kyllyydestä.

Tämä kuva on otettu ihan heti kun perille päästiin. Laiturikaan ei ollut vielä paikallaan. Penni syöksyi siitepölyn ja koivuista irronneiden "mömmöjen" sekaan aivan intona. Eikä siinä kauan kulunut, kun Penni ui pitkän kierroksen ja palasi aivan kellertävänä rantaa. No, se tiesi saunareissua ja siitäkin se nautti.

Kierros alkaa saunan ja varastojen välistä. Startti oli nopea ja häntä suorana kiidettiin eteenpäin.

Eikä kestänyt montaa sekuntia, kun Penni kurvasi häntä suorana saunan takaa esiin. Ilon näki naamalta:)

Vauhti oli todella kovaa ja tassut hädin tuskin kävivät välillä maassa. Kerrankin silmien päällä ei karvoja ollut, kun ne tuulessa olivat kääntyneet taaksepäin.

Matka sen kun jatkuu. Oli ihanaa katsoa, kun Penni loikki eteen päin niinkuin pallo. Kimmoisaa pomppimista, mutta vauhti hurjaa.

 Näyttää siltä kuin sitäkin naurattaisi:)

Tulihan se levon hetkikin. Missäs olisi sen mukavampi maata kuin pehmeässä pitkässä ruohikossa, jota ei vielä oltu leikattu. Paikka valittiin tietysti niin, että pystyi seuraamaan meitä molempia koko ajan ja joka paikkaan silmillään.

Lauantaina vielä ehdimme Pennin kanssa käydä parin kilometrin päässä toisella mökillä vierailullakin. Siellä vierähti tovi jos toinenkin. Asiaa oli kertynyt mahdottomasti ja niin itkua kuin nauruakin saatiin täyden annoksen.

Kiitollisena tästä ihanasta viikonlopusta lopettelen kirjoittamista tähän. Toivottavasti teillä itsekullakin on ollut samanlainen viikonloppu kuin meillä;)