Oikeastaan mun pitäis tehdä tehtäviä eikä kirjoitella blogiin, mutta kummasti vaan aloin kuvaamaan jotain minkä voin taas laittaa tänne esille.  Niin tosiaankin noista tehtävistä sen verran, että syksyllä aloin taas opiskelemaan. Kirjauduin Jyväskylän avoimeen yliopistoon lukemaan kasvatus- ja aikuiskasvatustieteitä. En kovasti oo siitä huikkinu, koska oon halunnu vähän päästä vauhtiin ennenkuin kerron laajemmalti. Nyt on tehty jo kolme tehtävää, jotka on suoritettu hyväksyttävästi. Jippiiiii!! Ei oo vanha ihan ruosteessa vielä;o) Kasvatustieteet on todella mielenkiintoinen  aihe. Oppikirjat tuntuvat sellaisilta luettavilta ettei malttaisi millään lopettaa. Jos kaikki menee suunnitelmien mukaan niin ensi keväänä pitäis olla apro suoritettu. Toivotaan että mitään ei satu ja innostus riittää.

Tuntuupa hassulta kun ylihuomenna on marraskuu ja vettä sataa. Mittari näyttää 9 astetta lämmintä. Tässähän alkaa ihan tosissaan uskoa ilmastonmuutokseen ja nopeassa tahdissa.

Mutta nyt nuo käsityöt. Tuo hardangerliina on ensimmäinen jonka sillä tyylillä tein, eli sellainen harjoittelukappale.  Tuo posliinimaalaus on tehty lysterillä ja muistaakseni tein sen myös silloin eka vuonna, kun posliininmaalausta aloin harrastaa.

1025515.jpg

1025507.jpg

1025513.jpg

Tämä on mukava pikku purkki kaikelle pienelle tai sitten sinne voi laittaa vaikka jotain hyvää....