Viime perjantaina olimme Heidin ja lasten kanssa Joulun avauksessa Laurilan sillan kupeessa. Antti oli lähtenyt Kajaaniin jo puolilta päivin ja Heidi, Veera ja Juuso tulivat mummolaan viikonlopuksi. Illalla oli ihanan talvinen ilma. Pikkupakkanen ja pientä lumisadetta aika ajoin. Joulupukkikin tuli nähtyä ja Veera oli ihmeissään kun sai joulupukilta karkin, joka taisi olla niitä elämän ensimmäisiä karkkeja, vaikka Veeralla on ikää kohta 2½vuotta. 

Kaikkein hauskinta oli juokseminen sillan yli äidin ja Juuson kanssa. Juuso nautti silmin nähden ulkoilusta ja näköaloista kantorepussa istuessaan.

2090196.jpg

Juokseminen on hauskaa!

2090202.jpg

Taustalla palavat jouluvalot ja luovat joulun tunnelmaa.

Lauantaina sitten oltiin markkinoilla ja saatiin ostettua useampikin joululahja. Markkinoilla oli hyvää tavaraa ja kauniita käsitöitä. Tuttuja näkyi pilvin pimein ja aikaa kului runsaasti, kun jokaisen kanssa piti jokunen sana vaihtaa.

Illalla sitten vietettiin iltaa katsellen sivusilmällä televisiota ja kuunnellen musiikkia. Veera tuntuu tykkäävän kovasti tanssimisesta ja niinpä äidin piti tanssittaa niin Juusoa kuin Veeraakin.

2090223.jpg

Tässä ollaan tanssin lumoissa.

Juuso oppi viikonlopun aikana ryömimään. Eikä varmaan kulu kauan kun hän alkaa konttaamaan. Viikonloppu sujui mukavissa merkeissä ja lasten kanssa oli taas mukavaa. Olipa sekin kivaa, kun saimme Heidin kanssa istuskella kaikessa rauhassa iltaa kun lapset nukkuivat. Juttua riitti ja monta asiaa keskusteltiin "likkojen kesken".

Nyt sitten on taas hiljaisuus laskeutunut, koska Heidi lapsineen pakkas tänään tavarat ja suuntasivat kohti Kälviää.