Isänpäivä ja siis juhlapäivä.  Aamulla herättelin Antin kahvilla, jonka vein sänkyyn. Lapset eivät ole saapuvilla joten siitä erilainen isänpäivä. Kortti oli toki postissa tullut.

Siinä aamutuimaan istuskellessamme Antti yllätti ja ehdotti, että lähdetään Kälviälle katsomaan Veeraa... No varmaan arvaatte ettei mua tarvinnut kahta kertaa käskeä. Siinä samassa Heidi soitti ja toivotteli isänpäivä onnea ja sanoi, että tulkaa ihmeessä. Niinpä nokka kohti Kälviää. Matka sujui kivasti ja pian oltiin perillä. Päivä sujui mainiosti kakkukahvien merkeissä ja Veeran kanssa leikkiessä.

Heidin anoppi on myös käsityöihmisiä ja hänellä sitä vasta hienoja töitä on. Parasta aikaa hän siellä nypläsi pitsiliinaa Heidille hartioilla pidettäväksi juhlapuvun kanssa. Mielettömän ihanan näköinen, voi kun osais itsekkin....

Kotiinpäin tultaessa käytiin Antin kanssa syömässä Kokkolassa isänpäivän kunniaksi niinkuin oltiin ajateltukin. Ruoka oli hyvää ja niin vatsat täynnä ajeltiin kotiin ja oltiin onnellisia, kun nähtiin Veera ja muut Kälviän porukat.

Heidin villapaita valmistuu pikkuhiljaa ja pian pitäis niitä joulujuttujakin laittaa näytille...

nature47.gif                         nature47.gif