Perjantaina lähdettiin töiden jälkeen ajelemaan kohti Martinlaaksoa Vantaalla. Koko matkan sateli pikkuhiljaa ja oli kyllä niin pimeää, ettei mitään nähnyt. Matkan varrella oli yksi tulipalokin. Se oli Ikaallisten paikkeilla. Talo oli palanut ihan kivijalkaan asti. Liekit leimusivat vielä vähän kun ohi ajeltiin. Tuntui tosi kurjalta. Elävästi muistin oman kotini tulipalon, vaikka en ollut silloin kuin 4 vuotias. Mietittiin siinä, että toivottavasti oli joku autio talo tai muuten asumaton. Ei tunnu mukavalta ajatella joulua jos koti on palanut....

Perille päästiin ja meitä odotettiin oikein kovasti. Lapsetkin olivat vielä hereillä. Tuliaisiksi veimme kummallekkin kaulahuivit lempivärisinä. Tykkäsivät ja kehuivat lämpimiksi, koska pitihän ne koekäyttää vaikkakin sisällä.

Tässä kaulahuivit

 1120466.jpg

Lauantaina oltiin sitten muutama tunti haltijoina Antin kanssa että vanhemmat pääsivät ostoksille. Meillä oli oikein mukavaa. Lapset esittivät meille omia juttujaan ja minä pääsin lukemaan satuja ja siitähän minä tykkään.

1120475.jpg

Tälläinen hieno pieni keijukainen oli mm. siellä meille esiintymässä.

1120484.jpg

Tälläinen hämähäkkimies kävi siellä myös esittäytymässä.

Päivät meni taas turhan nopeasti ja niin vain sunnuntaiaamu koitti ja oli lähdettävä kotiin päin ajelemaan. Tulimme Virtain kautta. Tiiriössä kävimme kirjaostoksilla ja tietenkin piti käydä Keskisellä Tuurissa. Siellä sitä oli muutama muukin ihminen kuin me. Saatiin ostettua muutama paketti ja taas on joulu lähempänä.