Niin se vaan on, että viimeistä viedään ja kiireinen päivähän tästä taitaa sukeutua.

Noora soitti myöhään eilen illalla ja kertoi, että VR:llä on ongelmia Rovaniemen päässä ja juna jolla hänen piti mennä Tampereelle on myöhässä useita tunteja. No, sehän aiheutti sen ettei hän ehdi lennolle joka lähtee Saksaan Pirkkalan lentokentältä. Nyt hän on tulossa kotia kohti ja kyseinen juna pysähtyy vain Seinäjoella, josta haemme hänet kotiin. Matka Saksaan jatkunee huomenna. Noora aikoo tehdä jonkinlaisen reklamaation Vr:lle, saa nyt sitten nähdä onko tämä sellainen "force major", josta ei korvauksia saa. No, me saadaan kuitenkin likka vielä hetkeksi kotiin...

Iltapäivällä joudun sitten ajelemaan toisen kerran Seinäjoelle, koska mulla on siellä sovittu tapaaminen, jota ei oikein voisi perua.

Eilen oltiin siellä huutokaupassa, mutta eipä sieltä mitään tarttunut mukaan. Jos tilaa olis niin, vaikka mitä mukavaa ostettavaa olis ollut. Taulut joita myynnissä oli, eivät olleet sellaisia joista olisimme tykänneet. Ihmisiä oli paljon liikkeellä ja tavara vaihtoi omistajaa.

Ulkona on aivan ihanteellinen talvisää. Pakkasta ehkä hieman liikaa, mutta muuten maisemat ovat henkeäsalpaavat. Eilen otinkin joitakin kuvia ja nyt laitan ne tuohon alle, kun vuodatuskin taas pelaa kuvienkin osalta
Etupihalta kuvattu.

 

Samoin tämä on etupihalta, vain toiseen suuntaan.

 

Tässä takapihan maisemaa.

Samoin tämä on takapihalta ja hanhikkipensas on raskaan lumen peitossa.


 

Autojen Autojen päällä oli paljon lunta ja illalla sitä oli vielä puolet enemmän.

Tälläinen koristaa meidän ovea. Käydessämme Ikaalisissa viime kerralla ostimme tämän sieltä Ruusukas-nimisestä kaupasta.