No niin, molemmat ollaan kotiuduttu omista kuntoutuksista. Antti oli oikein tyytyväinen omaan kuntoutukseensa. Paljon oli jäänyt mielen sopukoihin ja uutta potkua löytyi kuntoiluun ja uusia harrastuksikin taisi mukaan jäädä.

Minun viikonloppuni meni myös mukavasti vaikka en kaikkiin pystynyt osallistuakkaan omien vaivojeni vuoksi. Porukka oli sama ja mukavaksi havaittu. Viikonloppu meni nopeasti ja mietimme yhdessä sitä, josko joskus tuonnempana kokoontuisimme yhteen ihan omaksi iloksemme.

Kuortaneelta lähtiessäni kävin mökin kautta ja huomenna aijomme mennä sinne puun kaatoon. Siellä on muutama puu rannassa jotka olemme aikoneet jo muutaman vuoden kaataa, mutta aina se on jostain syystä jäänyt. Nyt toteutamme sen. Antti menee jo päivällä ja minä sitten töistä päin. Samalla tongimme jo kukkapenkkiäkin.

Vapuksi lähdemme Kajaaniin ja sovimme, että Vappua vietetään piknikillä ja vasta lauantaina menemme rakennukselle hommiin.

Lapsia onkin jo ikävä, kun en ole muutamaan viikkoon nähnyt. Toki Veeran kanssa jutellaan puhelimessa lähestulkoon päivittäin.

Toivotaa, että ilmat olisivat mukavat koko Suomessa ja Vappua saisi viettää kukin kauniissa säässä ja ulkoillen ja nauttien kauniista keväästä.