Voi tätä talven "ihanuutta". Pakkanen on ajankohtaan nähden aika korkeaa ja viima tekee sen vielä kovemmaksi. Talvi on kyllä ihan kivaa, mutta pitkä tästä tulee mikäli se on  tälläistä koko talven.

Viikonloppuna on ollut monenlaista tapahtumaa. Lauantaina puolenpäivän aikaan saattelimme hautaan ystävperheen vaimon. Hautajaiset olivat kauniit, mutta aina ne ovat niin surullisia ja lopullisia tilaisuuksia. Sydämestäni toivon jaksamista jälkeen jääneille..

Iltapäivällä sitten lähdin yhden ystäväni kanssa siskoni luo Lappjärvelle kyläilemään. Päivällä "värkkäsimme" käsitöiden parissa ja illan lauloimme karaokea yksin, kaksin, kolmisin tai koko porukalla. Tulihan siinä valvottua yli kahteen ja hauskaa oli.

Tänään sunnuntaina palasimme sitten kotiin ja iltapäivästä lähdimme piipahtamaan Seinäjoelle. Kävimme samalla katsomassa kummityttöni uutta asuntoa, jonka he ovat hiljattain ostaneet.

Nyt odottelen pikkuhiljaa alkavaksi Tanssii tähtien kanssa-finaalia . Onpa jännittävää nähdä kumpi pari voittaa....

Huomenna sitten viikko alkaa työmaalla annettavalla influenssapiikillä, jonka otan joka vuosi, suojellakseni niin itseäni kuin asiakkaitakin:)

Tällä kertaa en laittanut kuvia, mutta sovitaan että seuraavalla kerralla niitä taas on:)

Lopuksi minulla olisi sellainen pieni pyyntö, että kävijät kommentoisivat jotain blogissa käydessään. Minusta olisi aivan ihanaa jos saisin näin yhteyden myös ulkomaalaisiin blogivieraisiini, joita on ihan mukavasti käynyt jo 39 eri maasta:):) Tiedä sitten vaikka saisi ihan kirjeystäviä joistakin kävijöistä. Yhteydenottoja innolla odottaen:)