Ylläolevana päivämääränä oli taas juhlallinen päivä. Ensimmäisen kummilapseni Jenni ja hänen valittunsa Teemu viettivät hääpäivää.

Päivä oli kaunis ja helteinen. Hääpari vihittiin ulkona ja siis vihkiminen ja hääjuhla  vietettiin Virtaniemessä Kuortaneella .Paikka oli kuin tarkoitettu juuri tälläisiin tilaisuuksiin. Kesä oli kauneimmillaan ja kaikki toimi loistavasti. Ruoka ja kaikki tarjottava oli saatu kovasta helteestä huolimatta tarjolle raikkaasti ja jokainen suupala maistui aivan taivaalliselta. Henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja asiansa osaavaa. Voin siis lämpimästi suositella kyseistä paikkaa jokaiselle joka jotain juhlia on järjestämässä.

Morsian oli esittänyt minulle toiveensa saada häälahjaksi vohvelikankaisia pyyhkeitä, joissa oli virkatut pitsit. Hänen haluamansa värit olivat suklaanruskea ja oranssi. Pitsinmallin hän valitsi itse ja minä ne sitten toteutin. Oli helppo toimia, kun säännöt olivat niin selvät. Yllä kuvat pyyhkeistä, 6 kpl, ja pitseineen päivineen.

Tässä me Antin kanssa olemme juhlapaikalla kuvattuna.

Tässä on vanhin tyttäremme Heidi, joka toimi kaasona häissä. Noorahan oli siellä HongKongissa vaihdossa vielä silloin kun häät olivat.

Hauska sattumus, kun yhdellä kummilapsistani ja minulla oli samanväriset vaatteet päällämme. Jesse on siskoni poika.

Tässä kuvassa morsian on ikuistettu kaikkien kummityttöjensä kanssa. Neidot kauneimmillaan, niinkuin kesäkin:)

Hääpari tanssi hienon häävalssin ja kaikki hääväki sitä iloiten seurasi.

Veera halusi ehdottomasti tanssia isänsä kanssa. Heidi-Äiti seuraa hymyssä suin sivusta. Muukin juhlakansa on jo uskaltautunut tanssimaan.

Tässä olemme jo matkalla kotiin. Veera tuli meidän mukana mummolaan, kun äiti ja isä jäivät nuorten kanssa vielä juhlimaan. Heidi ja Pertsa olivatkin sitten meidän mökillä yötä kun lopettivat aamupuoleen häiden juhlimisen.

Veera kuvasi innokkaana koko matkan kotiin asti. Pieni juhlija oli niin väsynyt, että vain tuolla konstilla saimme hänet pysymään hereillä automatkan ajan.

Kotona olikin sitten vielä kaveri, kun siskoni perhe yöpyi meillä ja Sannan kanssa oli niin mukavaa ettei uni meinannut kovasta väsymyksestä huolimatta tulla silmään ennen puoltayötä.

Häät kaikkineen olivat ihana juhla ja itkuhan siinä tuli moneen kertaan, kun hääparia katseli. Niin toisilleen sopivilta he näyttivät ja onnellisuus loisti heidän kasvoiltaan. Onnea kovasti heille:))))