Heinäkuun ensimmäinen viikonloppu oli meidän huushollissa elämää täynä. Heidi ja Pertsa saapuivat lasten kanssa perjantaina meille ja lähtivät omille menoilleen lauantaina aamupäivästä. Lapset jäivät mumman ja paapan kanssa viikonlopuksi.

Leevi oli onnensa kukkuloilla kun paappa nosti hänet olkapäilleen ja poika sai ratsastaa siellä.

Yksi mieluisimmista puuhista oli piirtely ja kyllä monenlaista piirrustusta ja askartelua ehdittiin tekemään.

Veera on oikea hinohelma ja niinpä sitä löytyi mumman vaatekaapista hattu, joka oli ostettu Veeran vanhempien häihin. Veera tykkäsi kovasti hatusta ja halusi, että valokuva otetaan kun on hattu päässä.

Penniä piti tietenkin lenkittää ja lenkkipolku oli täynä etanoita, joita lapset ihmettelivät kovasti ja niitä käytiinkin sitten monet kerrat katsomassa näiden päivien aikana.

Radanvarsitie on yksi hyvä tie missä lasten kanssa on hyvä liikkua ja ei tarvitse pelätä autoja. Kaiken huipuksi joskus saattaa sattua niin, että juna huristaa ohi ja se on molemmille pojille suuri ilo ja ihmetyksen paikka.

Lapsilla oli hauskaa kun paappa laskeutui alas ja oli ottamassa juoksevia tenavia syliinsä, kun he vauhdilla juoksivat paappaa kohti.

Jokainen vuorollaan ja hännänhuippuna tuli Leevi. Lujaa pikkumies juoksikin ja naama naurussa koko ajan:)

Läheinen leikkipuisto on se mieluinen paikka, jossa myös pitää käydä joka kerta useammin kuin kerran. Juuso valmistautumassa laskemaan liukumäestä.

Sitten oli keinun vuoro. Veera hoiteli yksin toista päätä ja pojat olivat toisessa päässä, paapan hieman avustaessa. Ja naamat naurussa taas kerran:))

Välissä piti pitää pieni ruokailutauko, että jaksoi taas leikkiä. Ilma oli kuuma joten juotavaa piti olla mukana ja pientä pureskeltavaa. Mumman reppu sisälsi kaikkea pientä ja kivaa....

Jokainen sai jälkiruoaksi vohvelikeksin. Se tuntui olevankin suurta herkkua jokaisen mielestä.

Paappa innostui antamaan karusellille oikein kunnon vauhdit ja lapset kirkuivat innoissaan. Taisipa siinä paapppakin hieman huudella:)

Liukumäki oli Leevin mielestä tosi kiva paikka.

Pupulla sai kovat keinumiset aikaan, kun heilutti itseään kovaan vauhtiin. Veera sen tempun osasi.

Juusosta haikala keinu oli kiva, joskin jännittävä paikka. Jostain Juuso oli löytänyt kukan, jonka mumma sai sitten viedä kotiin ja laittaa vesikuppiin:)

Kuinka mielenkiintoinen vesilätäkkö voikaan olla. Jos se on vielä suuri ja avarassa paikassa on lähes mahdotonta saada lapsia lähtemään kotiinpäin lätäkön reunalta.

Tässä on Veeran ja mumman keskustelutuokio menossa ja aiheena kynsien lakkaus ja kynsiin laitettavat kuviot. Pian tämän jälkeen Veeran kynnet saivat lakan ja kuviot päällensä:)

Pojat pitivät omaa jumppatuokiotaan ja ilmeet olivat näkemisen arvoisia.

Veera oli Pennin ystävä ja monta kertaa Penni pääsi nauttimaan Veeran sylissä olosta.

Olisiko tämä vaikka "Felix-mainos"? Leevi löysi ketsuppipullon ja pikkusormillaan aukaisi aika kätevästi pullonkorkin ja siinä sitä olikin suostuttelemista, kun pullo piti saada pois.

Viikonloppu meni nopeasti ja kaikkea ehdittiin puuhastella ja paljon jäi tekemättä. Ilma oli hiostavaa ja tosi lämmintä. Lapset väsyivät iltaa kohden ja menivät aikaisin nukkumaan. Puhki olivat mumma ja paappakin. Suurin syy väsymiseen oli varmaankin se hiostava ilma, mutta onhan nuo lapsetkin aika "duraseleita" :)))