Helmikuu jo hyvästi aluillaan ja kovat pakkaset meneillään. Toki jo tänään mittari alle -20 asteessa, mutta tuiskua ja viimaa kovasti joka sitten lisääkin pakkasen purevuutta.

Käsitöitä on tullut tehtyä hiljakseltaan koko ajan, mutta valmiiksi asti niitä on tullut vain vähän. Toki kaikkia en ole kuvannutkaan ja osa on jo käyttäjillä joululahjojen muodossa. Siis niistä ei kuvia koskaan tulekkaan:)

Tämä on tälläinen "vanhanaikainen" vauvan myssy, joka on multa väreineen kaikkineen tilattu. Ihan tulee vanhat hyvät ajat mieleen:)

Tässä on tälläinen aivan ihastuttava neuletakki ja samalle henkilölle tilauksesta valmistettu kuin tuo myssykin. Ohjeet sain tästä osoitteesta.

Tässä on muutama pipo, toinen minulle itselleni, ilman tupsua, että pystyn pitämään pyöräilykypärää ja toinen Antille tupsun kanssa. Ohjeen hain Novitalta.

Tässä on vielä lähikuva neuleesta, joka oli tosi helppo ja yksinkertainen tehdä, mutta jälki oli mielestäni kaunis!

Nyt minulla on menossa sukka taas vaihteeksi ja monta muuta käsityötä on kesken. Mistä vain saisi sitä aikaa lisää???

Ajan vähyydestä sainkin sitten aasinsillan murheelliseen asiaan. Meidän pitkäaikainen hyvin läheinen ystävä nukkui vakavan sairauden seurauksena toissayönä rauhalliseen uneen kotonaan:'(

Niin surullista oli seurata hänen sairautensa etenemistä, kun tiedossa oli vain sairauden paheneminen ja lopullinen lähtö. Yhdessä hänen ja muun perheen kanssa on vuosikymmenien saatossa vietetty niin häitä kuin hautajaisia, ristiäisiä, rippi- ja Yo-juhlia. Lapset ovat kihlautuneet ja menneet naimisiin ja tehneet meistä isovanhempia. Monta ihanan iloista ja naurun täyteistä reissua on tehty ja kauniit nauravaiset muistot ovat jälkeen jääneet. Ainut mitä voi toivoa, on voimia perheelle ja läheisille. Heikin on nyt hyvä olla....