Taas on viikko lopuillaan. Aika on mennyt kuin siivillä. Meillä on taas hiljaista kuin huopatossutehtaassa. Tarkoittaa sitä, että Veera on kotiutunut Kälviälle. No, tuleehan hän taas parin viikon kuluttua vierailulle. Silloin vietetään Heidin synttäreitä. Ollaan menossa katsomaan Seinäjoelle River-dance esitys.

Huomenna töiden jälkeen starttaan heti Lappajärvelle. Siellä meillä on kokous ja illalla mennään istumaan Kivitippuun. Varmaan tympiää  :) Kotiudumme vasta lauantaina. Minä jatkan sieltä mökille ja ollaan isännän kans siellä sunnuntaihin asti. Eli menoa taas koko viikonloppu.

Ulkona on ihana syysilma. Värejä löytyy jo aika lailla. Kaunis se on syksykin, kun oikein ajattelen. Lapin ruskaa en ole vielä kokenut, joten pitää kai ottaa se ohjelmaan joku syksy ja lähteä katsomaan todellista värien kirjoa.

Käsitöitäkin pitäis ehtiä tekemään, koska lupasin Nooralle tuoda valmiin Jussi-neuleen Ouluun kun menen sinne lokakuun alussa. Tiukkaa tekee mutta luvattu mikä luvattu.

917905.jpg

Tässä hartiahuivi, joita oon tehny lukemattomia ja antanut lahjoiksi ja muuten vaan. Paljon tälläiseen ei lankaa kulu ja nopeasti valmistuu. Hyvä työ lankojen lopuille.