Mistäs päästä mä aloittaisin? Joulu, uusivuosi jne. on vietetty. Kajaanissa on käyty ja pian taas mennään. Noora on lähtenyt HongKongiin ja kaikkea muuta....

 

Tämä kuva on otettu jo jonkun aikaa ennen joulua. Heidi porukoineen oli meillä ja lapset Pennin kanssa nauttivat täysin siemauksin kirpeästä pakkaspäivästä. Takapihalla oli jo silloin paljon lunta ja paljon sitä on senkin jälkeen tullut.

Penni oli innoissaan niin, että piti välissä laittaan narun päähän kiinni, että edes hetken aikaa sai rauhoituttua. Yleensäkin lasten vierailujen aikan Penni on niin virtaa täynä ettei käsitä miten se jaksaa. Vieraiden lähdön jälkeen sitten lepo maittaakin muutaman päivän.

Lapset haluavat aina nukkua "siskonpetissä" lattialla, kun ovat meillä. Siellä on sitten mukava ottaa päikkäritkin tarpeen vaatiessa.

Niinkuin huomaatte on minulla aina innokkaita apureja kaikkiin hommiin. Tiskaaminen on yksi suosikkiaskareista. Hieman vain meinaa olla märkää puuhaa ja siksipä asiaan valmistaudutaan riisumalla liiat vaatteet pois.

Leevi maistaa hieman "hammasta". Toin lapsille tuliaisina hammaspäiviltä tuollaiset ja Leevi kokeili siihen heti uusia omia hampaitaan. Poika nauttii hampaiden pesusta ja naama loistaa kuin "naantalin aurinko", kun avataa se kaappi missä on oma hammasharja ja poika tietää, että nyt se alkaa..

Veera halaili mummaa oikein antaumuksella. Samalla näkyi hienosti pieni veräjä alaleuassa. Ensimmäinen hammas oli lähtenyt pois. Eilen illalla Veera soitti ja kertoi, että toinenkin hammas on lähtenyt pois. Tyttö kertoi, että ensi yönä tulee sitten hammaskeiju tuomaan palkkion hampaasta....

Mukavaahan se on paapan kanssa olla vaikka sitten vessassa. Molemmat halusivat istua sylissä, eikä se paljon paikkaa ja aikaa katso.

Ylimmät ystävät siinä taas kerran vierekkäin ja hauskaa oli:)

Tässä oli tuijottelu kisa menossa. Samalla vaihtuivat nenät. Penni ei ollut moksiskaan tuosta tuijotuksesta. Samalla mitalla antoi Veeralle takaisin.

Leevi haluaa tutkia oikein juurta jaksain paapan viikset. Otsa on hieman kurtussa, kun tätä tarkkaa hommaa tässä tehdään. Veeraa pakkaa naurattaa, kun Leevi nipisteli Paapan viiksiä.

Tässä kuvassa ollaan sitten taas jo Kajaanissa ja Heidin jalka on Pennin pään alla hyvänä tukena ja leppoisa juttelutuokio voi jatkua.

Sitten ollaankin jo joulussa ja me Antin kanssa nauttimassa kylpyläjoulusta hotelli Flamingossa Vantaalla. Olimme yhdeksännessä kerroksessa ja maisema kaupungin valoihin ja tielle päin oli mahtavan näköinen. Voin suositella paikkaa kaikille. Hyvä ruoka, hyvä palvelu, kivat huoneet, mahtava kylpylä ja vesipuisto jne. Eikä huonoin juttu ollut saman katon alla sijaitseva Jumbon kauppakeskus.

Voiko leppoisampaa joulun viettoa ollakkaan? Silmät on painumassa kiinni, mutta tv:stä taitaa tulla jotain mielenkiintoista .....

Pitihän sitä jossain välissä aina vähän kutoakkin. Tässä olevat sukat kudoin Nooralle. Ja ovat nyt sitten matkalla HongKongiin päin...

Kuviosta ei oikein saa selvää, mutta sellainekin sukissa on. Monivärinen lanka ei oikein ollut näihin sukkiin paras mahdollinen valinta. Sukat olivat todella pehmeät ja kevyet, eikä lanka painanut mitään.

Nämä seuraavat kuvat on sitten otettu tänään. Olemme viemässä Nooraa rautatieasemalle. Määränpäänä siis se HongKong ja siellä puolisen vuotta vaihdossa. Eli siis opiskelujen merkeissä. Loppupäässä Noora aikoo hieman lomailla ja kiertää siellä eri maissa jonkin aikaa.

Penni oli ihan hätäännyksissä, kun ilmeisesti vaistosi, että Noora on taas lähtemässä ja pidemmäksi aikaa. Siksi piti päästä syliin ja uikuttaa koko ajan.

Tässä vielä viimeiset halaukset ja sitten juna kohta tulikin ja matka maailman toiselle puolelle alkoi. Toivottavasti kaikki sujuu mallikkaasti ja mukavat muistot painuvat syvälle sisimpään.

Seuraavan kerran Noora tuleekin uuteen kotiin. Olemme nimittäin myyneet talomme ja aiomme muuttaa helmikuun alussa Seinäjoelle. Paljon on siis tapahtumia ollut ja blogi päivitys on jäänyt vähemmälle. Ensi viikonloppuna menemme Kajaaniin koiranäyttelyyn ja kerrotaanpa siitä sitten jotain, kun ehditään.

Nyt toivottelen teille kaikille blogin kävijöille riemukasta ja kaikin puolin mukavaa uutta vuotta!!!