Hups! Miten voikaan olla näin pitkä aika viimeisestä päivityksestä??? No, paljon on tapahtunut ja paljon olisi kerrottavaa, mutta, mutta, niin vain on aika kulunut ja en ole saanut aikaiseksi käydä blogissa kertomassa kuulumisia. Anteeksi pyydän niiltä lukijoilta jotka ovat "turhaan" käyneet kurkistamassa kuulumisia.

Pennin elämästä sen verran, että jouduimme käyttämään sitä eläinlääkärillä hampaiden poistossa. Uudet kulmahampaat tekivät tuloaan, eikä entiset suostuneet väistymään tieltä vaan pysyivät paikallaan kuin valetut, vaikka kuinka yritimme niitä heiluttaa. Antti kävi sitten eläinlääkärilla ja Penni humautettiin uneen ja poistettiin 4 kulmuria ja 2 poskihammasta. Kulmureissa oli kyllä niin suuret juuret, että millään heiluttelulla ne eivät olisi lähteneet. Reissun jälkeen Penni oli surkean näköinen. Naama veressä ja uninen. Nukutus aiheutti palelemista ja niinpä sitten etsittiin pyyheliina peitoksi, joka oli mukana eläinlääkärissäkin. Nyt tuo on vain muisto ja Penni on elämänsä kunnossa. Hampaat ovat kasvaneet ja tasainen rivi on niin ylhäällä kuin alhaallakin.

Tässä elämä on vielä surkeaa, naama veressä, kylmä ja väsyttää :(

Tässä hiotaan kynsiä. Antti osti tuollaisen hiontavärkin jolla on tosi hyvä "leikata" Pennin kynnet. Ennen tuota laitetta kynsien leikkaaminen oli vaikeaa ja ulina oli korvia huumaavaa. Nyt  Penni on kaikessa rauhassa, kun etutassujen kynsiä hiotaan. Takatassut saavat vielä joskus ulinan aikaiseksi. Niinkuin tuosta kuvastakin näkee kaikessa rauhassa siinä vain makoillaan isännän käden päällä.

Käsitöitäkin oon jonkun verran tehnyt ja laitankin parista villapaidasta kuvat tuohon alle. Noita paitoja oon tehnyt vaikka kuinka monta. Väri on vaan aina vaihtunut. Tykkään tuosta mallista ja mielelläni niitä kudon. Tilauksia otetaan siis vastaan;);)

Ja tässä toinen paita.

Nyt mulla on menossa hartiahuivi, jota teen omalle äidilleni. Hän täyttää 80 vuotta 22.2. Siihen mennessä se pitäisi olla valmis. Niin ja onhan mulla keskeneräisinä ne Heidin verhot, mutta onneksi niisä on nyt pitkä jatkoaika saatuna;)