Onhan ollut kiireinen päivä. Aamulla heräilin jo ennen seitsemää ja en tuskin kahvia ehtinyt keittää, kun Juuso heräili ja saapui äitinsä kanssa keittiöön aamupalalle. Veerakaan ei malttanut nukkua kovin paljon pitempään, vaan saapui kohta meidän joukkoon.

Heidi lähti kohti Seinäjokea jo ennen yhdeksää, kun hän oli menossa valitsemaan erilaisia pintamateriaaleja heidän kotiinsa. Me jäätiin lasten kanssa kotiin. Siinä se aika kului, joko ruokaa laittaessa, tai syöttäessä tai sitten vaipan vaihdossa tai leikkimisessä.

Äitinsä saapui joidenkin tuntien kanssa ja elämä palautui suht tavalliseen rytmiin. Lähdimme Veera, Heidi ja minä kauppaan ruokaostoksille, sekä ostamaan Veeralla oman kynsilakan, jonka olin hänelle luvannut. Tyttö oli tohkeissaan ja onnellinen uudesta kynsilakasta.

Illalla mentiin sitten vielä saunaan ja Juusokin istui lauteilla kuin mies...

Nyt lapset ovat jo nukkuneet pari tuntia ja Heidikin on mennyt nukkumaan. Antti istuu ja katsoo televisiota. Minä lähden heti nukkumaan, kun tämän kirjoituksen lopetan.

Anttikin tuli eilen kotiin kuntoutuksesta. Hän oli nauttinut täysin siemauksin ajasta. Uusia ohjeita ja kannustusta oli tullut roppakaupalla.