Nyt alkaa olla tosi hiljaista , kun mumman mussukat on olleet jo kotonaan muutaman päivän. Ei me tuon paapan kanssa oikein kovaa metakkaa saaada aikaan kahdestaan. Juuso oli kehittynyt tosi paljon ja kääntyi jo vatsalleen ja pyöri kuin väkkärä ympäri.

1973258.jpg

Tässä on hienosti käännytty vatsalle ja suunta on kohti pöytää. Arvelen, että ei kauankaan kulu aikaa, kun konttaus alkaa. Siihen malliin jalat kävivät.

Veeran kanssa oltiin puutarha hommissa ja lehtiä haravoitiin isot kasat. Tottahan sinne kasaan piti kaivautua ja hiljaa tyttö osasi ollakkin, kun äidille kävin kertomassa, että Veera on mennyt "hukkaan".

1973259.jpg

Ja sitten lähes kokonaan kasaan uppoutuneena.

1973260.jpg

Eilen illalla oli ihana ilma ja suunnistimme Eijan kanssa pururadalle lenkille. Kaikenlaisia "tikkoja" oli puuhun kiivennyt. Arvelimme, että pian on valot kunnossa, siihen tyyliin "tikka" paaluja hakkas...

Reitti on mukavan tasainen ja siksi mun piti kiipiä edes kivelle seisoksimaan.

1973265.jpg

Lenkin loppupuolella saimme ihastella todella hienoa iltaruskoa.1973264.jpg

Oli kuin taivas olisi ollut liekeissä. Uskomattomia hetkiä ennenkuin pimeys yllättää. Raitista ilmaa saatiin riittävästi ja kaunista luontoa ihailimme ja tietenkin porisimme kuin kaksi papupataa. Siis täydellinen ilta ;o) Hyvä, että tuli oltua eilen siellä lenkillä, koska nyt sataa taivaan täydeltä ja on satanut jo hyvän aikaa...