Leevi Topias tuli pojan nimeksi Täytyy käyttää sitä kuuluisaa sanontaa, että lapsi on nimensä näköinen. Nimi kun annettiin julki tuli mieleeni heti, että eipä paremmin sopivaa nimeä olisi ollutkaan.

Ristiäiset olivat kauniit ja liikuttava tilaisuus. Minä tietysti itkeä "vollotin" niin kuin saattoi uskoa. On se niin kaunista olla mukana tuollaisessa tilaisuudessa. Samalla kertaa siunattiin heidän kotinsa ja sekin aiheutti kyyneleitä. Onneksi en ollut ainoa joka liikuttui kyyneliin asti. Pappina oli sotilaspastori ja hän osasi kyllä hienosti viedä tilaisuuden läpi. Hän oli hyvin lämminhenkinen ja osasi keskustella asiasta kuin asiasta. Ensimmäisen kerran tapasimme ja miellyttävä muisto jäi niin itse ihmisestä kuin tilaisuudestakin.

Tässä kakku joka oli varta vasten Leeville tehty. Niin maukasta se oli etten ehtinyt saada kuvaa ennenkuin se piti aloittaa. Kakun tekijä on kyllä huippu näissä hommissa. Hän on tehnyt Veeran syntymäpäivillekkin kakun joka oli yhtä maukas. En kyllä käsitä miten joku voi osata tehdä tuollaisia ja nuo kengätkin olivat syötäviä.

Siinä itse päivän sankari: LEEVI TOPIAS!!

Tässä sitten ylpeät isovanhemmat oikein rinta rottingilla. Leevi oli tosi kiltisti koko seremonian ajan.

Veera oli ennen ristiäisiä meillä muutaman päivän ja ne olivatkin tapahtumia täynnä. Olimme mökillä yhden päivän. Matkustimme Veeran kanssa ensimmäistä kertaa junalla. Matka ei päätä huimannut, nimittäin sen kesto oli n.17 minuuttia, mutta tyttö nautti täysin siemauksin.

Tässä olemme Seinäjoen asemalla juuri nousseina junasta. Paappa odotti meitä sitten autossa, jolla palasimme takaisin kotiin. Ostoksilla toki piti käydä ennen sitä.

Veeran ilo oli todella suuri, kun mökillä sai ottaa kengät pois jalasta ja kirmata ensimmäistä kertaa tälle kesää paljain jaloin. Tukka vain hulmusi tuulessa, kun tyttö juoksi pitkin pihaa.

Pennin kanssa leikkiminen kuului ohjelmaan joka hetki, kun siihen vain oli tilaisuus. Tyttö istui tai makasi koiran kanssa lattialla kaiken liikenevän ajan.

Juusoa oli ikävä ja heti kun kotiin päästiin täytyi Juusoa halia oikein kunnolla. Paljon asioita tehtiin noiden muutaman päivän aikana. Oltiin markkinoilla, käytiin jäätelöllä, lenkitettiin Penniä, oltiin leikkipuistossa ja monta, monta muuta mukavaa asiaa, joista toivottavasti jotkut jäävät tytön mieleen.