Onpas ollut antoisa päivä, kun aamulla jo lähdettiin ajelemaan Kirsin ja Vesan kanssa kohti Vaasaa ja puutarha, mökkeily ym. messuille. Hyvissä ajoin oltiin paikalla ja mitään kiirettä tuntematta aloimme tutustua eri osastoihin ja niitä olikin monia. Miehet kulkivat omia teitään, eikä me Kirsin kanssa ollenkaan pantu pahaksemme. Aina välillä kuljettiin yksissä ja käytiin hörppimässä kahvit ja teet.

Ostoksiakin tuli tehtyä. Naamarasvoja ja kaikenmaailman "ootekolonkia" oli halpaan hintaan. Niin ja kävinhän minä kulmat värjäyttämässä ja nypityttämässä ( Heidi on tyytyväinen, kun se välttyi hommalta). Ihmekukan juurakkoja oli pussissa vaikka millä mitalla ja jos puheisiin on uskomista niin kesällä kukkii niin kotona kuin mökilläkin ihan vallan mahdoton määrä  kyseessä olevaa kukkaa!! Ja joka vuosi vaan tahti paranoo ;o). Esitteitä oli myös useista eri osastoista: matkoja, ruohonleikkureita,  hoidoista , veneistä, majoista, poreammeista, saunasta ( jossa muuten käytiin Kirsin kanssa istuksimassakin ) ym. eri tuotteista. Päivä kului hienosti ja takaisin tullessa piipahdettiin Vaasan ABC:llä syömässä ja ajeltiin Kauhavan kautta kotiin. Kauhavalla oli huutokauppa jossa piipahdettiin vain katsomassa tavarat ja jatkettiin matkaa, kun näytti siltä ettei ollut mitään meille sopivaa.

Nyt on muuten ensimmäinen merkkaus valmiina. Laitan taas kuvan tuohon alle. Kiva sitä oli tehdä ja valmistui aika sutjakasti.

1483276.jpg

Nyt taidan mennä välissä kattomaan "Tanssii tähtien kanssa" ja jos se Kanki-Kaikkonen vieläkin menöö jatkohon niin mä kyllä revin pelihousut. Ei kai nyt kukaan oo enää niin tyhmä, että sitä äänestää???