Ensinnäkin voi kauhistus miten kauan on siitä vierähtänyt (taas) kun viimeksi piipahdin täällä. Ei tälle vaan mitään voi, ettei aika riitä ihan kaikkeen mitä haluais.

Nyt pitäis olla talvi, vaan kun ei ole. Vettä sataa kuin saavista kaatamalla ja lämpöasteita on useita. Ja tätä on riittänyt oikein roppakaupalla. Kuulostaa hullulta, kun puhutaa tulvista tammikuulla. Ei sitä tajua. Oon aina sanonu etten muuttaisi pohjoisemmaksi kuin mitä nyt asun, mutta taitaisi olla viisasta muuttaa vähintään Inariin, että olis kunnon talvi ja vuodenajat muutenkin kohdillaan....

Veera oli äitinsä kanssa meillä taas viikon ja aika meni kuin siivillä. On se niin ihana lapsi, ettei aina ymmärrä (tää on sitä mummanylpeyttä, jota kyllä piisaa ;o)...Se pieni "arvoitus" josta oli puhetta jo ajat sitten on nyt ratkennut jo usealle ihmiselle. Siis, voi tätä ihanuutta Veera saa pikkusiskon tai -veljen tuossa touko-kesäkuun vaihteessa. JEEEE!!! Heidin masu jo näkyy ja Veera silittelee vauvaa tämän tästä. Alkupahoinvoinnit on mennyttä aikaa ja muutenkin olo taitaa olla ihan siedettävä. Nyt vain odotellaan ja toivotaa, että olo pysyy hyvänä.

Päätettiin Antin kanssa mennä katsomaan Nooraa Ouluun tuossa helmikuun loppupuolella. Pidetään siinä sellainen viikonloppuloma, eli vietetään laatuaikaa. Sitä ennen piipahdetaan Kälviällä. Mulla on siellä lahjaksi saatu manikyyri. Ensi viikonloppuna tulevat Pertsan vanhemmat meille kylään, joten on tässä taas ohjelmaa, niin ja onhan se opiskelu (tehtävää pitäis nytkin tehdä). Käsitöitä oon tehny vaan verkkaisesti ja sain tuossa yhden puuvillaneuleen Veeralle valmiiksi. Laitan kuvan tuohon alle. Seuraavaksi suuremmaksi työksi otan sängynpeiton virkkauksen, jonka teen kummipojalle lahjaksi.

Tänään olin töissä ja aika kiire oli. Huomenna on onneksi vapaapäivä ja voin silloin uurastaa sitä tehtävää.Mökillekkin pitäis ehtiä, mutta nyt ei ole sopivaa viikonloppua tiedossa ihan just. 1222587.jpg

Tässä tämä neule.Sopivasti sai varastosta taas muutaman keränlopun kulutettua. Mulla, kun on menossa se "en osta mitää, vaan katson varastosta ensin" kausi.