Sitten ollaankin jo äitienpäiväviikonlopussa:) Lauantaina olimme Häjyrodeossa Malkakoskella . Meille ensimmäinen kerta, kun olimme seuraamassa tällaista tapahtumaa. Mielenkiintoista katsottavaa ja ihmeellisesti melojat saivat kanoottinsa hyppimään miten halusivat.

Meikäläisellä taitaisi suu olla vettä täynä jos yrittäisin tuollaisia temppuja:))

Tässä melojia oli valmiina odottamassa vuoroaan. Päivä oli aurinkoinen ja sää varmaan sopiva kaikin puolin tapahtumalle.

Penni oli tietenkin meidän mukana ja innoissaan uusista näkymistä.

Malkakoskelta jatkoimme matkaa Antin äidin luo viemisiemme kanssa. Olimme sopineet piipahtavamme lauantaina samalla, kun matkaamme oman äitini haudalle viemään äitienpäiväkukkaset. Mumma oli taas laittanut kaikenlaista hyvää kakkuineen päivineen. Kinkkupiirakka mitä mumma tekee on maailman parasta:)

Tässä mumma istuu aurinkoisesti hymyillen niinkuin aina:))  Mumman luona istuttiin hyvä tovi ja saatiin suu makeaksi ja vatsa täyteen joka sorttia.

Mumman luota jatkoimme siis vielä Kauhavalle viemään kukkaset haudalle. Sieltä palasimme Lapuan kautta ja piipahdimme vielä ystäviemme luo, koska he olivat ostaneet uuden auton.

Niinkuin kuvasta näkyy, meillä on aina tosi "tympiää" ja vakavat ilmeet on päällä jatkuvasti :)

Pihassa juteltiin jonkun aikaa ja miehet katselivat uutta autoa, jota Vesa tietenkin pesi ja puunas:):)

Päivä oli antoisa ja monenlaista kerittiin hommaamaan päivän aikana. Sunnuntai olikin sitten äitienpäivä ja aamulla sain kuulla laulua moniäänisesti Kajaanin suunnalta:) Nooran kanssa oltiin skypessä jutustelemassa välillä HongKong - Seinäjoki. Iltapäivällä mentiin Antin kanssa ulos syömään ja nautimme rauhalliseta olosta.....