Kovasti odotan jo huomista ja lähtöä Oulua kohden. Töissä toki ollaan vielä, mutta hieman varemmin karataan ja lähdetään ajelemaan pohjoista kohti. Toivotaan, että keli olisi edes jonkinlainen. Töistä tänään ajellessani radiosta kyllä kuulin sääennusteen, joka lupas vähän huononlaista ajokeliä. Toivotaan, että ennuste muuttuu. Tosi kiva mennä ja nähdä Nooraa, jota ei sitten joulun olla nähtykään....

Lauantaina mennään sitten Antin  kans hotelliin yöksi. Olisko se nyt sitten sitä kahdenkeskistä laatuaikaa... Sunnuntaina ajellaan kotiinpäin.

Veeralla on ollut flunssaa. Olivat käyneet lääkärissä ja lääkäri oli ollut kaikkea muuta kuin lapsiystävällinen. On se kumma, että jotkut eivät yhtään osaa olla lasten kanssa, vaikka ammatti niin vaatisi. Ei Veeralle ollut onneksi mitään kammoa jäänyt, vaikka sitä pelättiin.  Eilispäivän neuvolareissu oli sujunut ihan vanhaan malliin, joten toivottavasti se pelkotila henkilöityi vain siihen yhteen lääkäriin, eíkä kaikkiin valkotakkisiin...

Käsityöt jatkuu sängynpeiton teolla, mutta paljon on vielä tekemättä. Ensimmäistä soiroa vasta teen. Opiskelut etenee siihen malliin, että palauttamatta on yksi iso tehtävä, jonka alkuunlähtö hieman tuntuu ontuvan. Ei sitten millään tahdo päästä alkua pidemmälle.

Kirsin kans on askarreltu hiusten merkeissä. Viimeviikolla, vai oliko jo edellisviikko, laitoin Kirsille permanentin. No, eilen oli sitten mun hiusten vuoro ja ne sai uudet värit. Oon tosi tyytyväinen, vaikka alussa ajattelin hieman räväkämpää värivaihdosta. Olis kai pitänyt ensin laittaa värinpoisto, mutta sitten toisella kertaa..