Taas luvattoman pitkä aika päivityksestäsad Tässä välillä on tehty vaikka minkälaisia reissuja.

Viikon 16 olimme Levillä hiihtelemässä. Viikko oli antoisa ja akut latautuivat ja maailma parani aika lailla jos meidän puheen ja naurun määrä siihen mitään vaikutti. Toki keskustelimme porukan kanssa sellaisiakin asioita, että kyyneleet vierivät pitkin poskipäitä. Parantavia kyyneleitä kuitenkinsmiley

Nyt on Antti lähtenyt tänä aamuna työmaaporukan kanssa kohti Leviä. He pitävät pitkän viikonlopun ja palaavat siis sunnuntaina myöhään kotiin. Toivotaan, että ilmat suosivat, vaikka räntäsadettakin on luvattu.

Minulla on tämä viikko lomaa. Ensin oli tarkoitus, että lapsenlapset Veera, Juuso ja Leevi tulevat hoitoon, mutta nyt suunnitelmat muutuivatkin ja olen yksin Pennin kanssa kotona. Lauantaiaamuna lähden päiväksi seminaariin Helsinkiin. Aamujunassa lähden ja sitten iltajunalla palaan takaisin. Yksi työkaverini tyttö käy lenkittämässä ja hoitamassa Penniä sillä aikaa.

Harmittavasti en saanut kuvia tähän päivitykseen ollenkaan, koska jotain remppaa on menossa vuodatuksen taholla. Kuvia siis tuonnempana.
Nyt lähden Pennin kanssa lenkille ja nauttimaan keväisestä ilmasta.