On jotenkin helpottunut olo. Viimeinen varsinainen tehtävä on lähetetty tänään yliopistolle ja kyllä meinas olla täyttä tuskaa.....

Eilinen päivä oli hauska ja kaikinpuolin mukava. Aamusta mentiin Kälviälle ja minä siellä manikyyriin. Oli joululahjaksi saatu ja vasta nyt ehdin sen käyttää. Siinä mua sitten hellittiin puolitoistatuntia ja kyllä oli miellyttävää. Sen jälkeen mentiin katsomaan Veeraa ja ei sitä kukaan voi ymmärtää kuinka ihanalta kuulosti kun se sanoi mumma....Veeran vanhemmat olivat poissa kotoa ja Veera oli tummun ja tuoran kanssa siellä, kun me mentiin. Veera vei kyllä isovanhempia 6-0 koko ajan. Kyllähän se niin oli, että jos se olis vaan osannu pyytää kuuta taivaalta niin olishan sen joku meistä isovanhemmista hakenu.

Illalla myöhemmin sitten ajeltiin kotiin ja minä vielä hetkeksi koneelle ja tehtävän kimppuun. Aamulla sitten jatkoin ja puolikahden aikaan sen sitten lähetin. Tässä vaiheessa päätin etten ensi syksynä aloita mitään, mutta vannomaan en mene.....

Pienen välikäsityön piti sängynpeiton virkkauksen lomassa tehdä. Tuo lanka oli alennuksessa ja ajattelin tehdä kaulaliinan, kun en tuota lankaa ole ennen käyttänyt. Kaulaliinasta tuli tosi pehmoinen ja valmistui nopsaan. Nyt voi taas hetken virkata peittoa.

Huomenna mulla on vapaapäivä ja aion lähteä aamusta ostamaan hardanger verhoja varten kangasta ja lankaa. Se on kans sellainen iso projekti nuo verhot, että ne valmistuu vasta pitkän ajan päästä..

1340587.jpg

Tässä tämä kaulaliina kaikessa pörröisyydessään on.