Niin harmaana ja sateisena alkoi tämä lauantai. Ilonaiheita on kuitenkin vaikka ja kuinka monta, vaikka sataakin... Heidi perheineen tulee tänään kotiin ja ovat ainakin huomiseen, koska huomenna kaiken muun juhlinnan lisäksi vietämme Antin äidin 80- vuotis syntymäpäiviä;o)Noora ei valitettavasti tule kotiin, mutta kortti paketin kanssa saapui jo eilen perille :o)

Tänään olisi sirkus tuossa lähikentällä ja jos Veera on jo silloin saapunut paikalle, ajattelin mennä sirkukseen tytön kanssa. Olisihan se jo aika kokea sekin. Eipä ole aiemmin tullut käytyä. Omat lapsetkin ovat jääneet tuota elämystä vaille. Toden sanoakseni en ole koskaan piitannut koko sirkuksesta, eikä lapset pieniä ollessaan koskaan sinne vonkuneet ja niin se jäi käymättä.

Aamulla lehtiä lukiessani huomasin, että tänään tulee vanha kotimainen elokuva "kun tuomi kukkii". Se on juuri se elokuva, joka on saanut minut itkemään vuolaasti ja pitkään. TV- ohjelmaa silmäillessäni jo melkein niiskutin;o) Muistan elävästi, kun olen sen ensimmäisen kerran nähnyt. Itkin varmaan tunti tolkulla jälkeenkin päin. Jotkut tapahtumat, elokuvat tai kirjat saavat tietynlaisen reaktion aikaiseksi ja tämä elokuva on romantikolle lähes liikaa... Jos pidätte vanhoista kotimaisista (1963 valmistunut) elokuvista, katsokaa ihmeessä ja itkekää ;o)

Akvaariomme voi vallan mainiosti. Asukkaat ovat toimellisia ja näyttävät nauttivan elämästään. Yhden pikku lisäyksen ollaan jo tehty. Laitoin saviruukun akvaarion pohjalle kumolleen. Palettikalat tykkäävät kovasti siellä olostaan ja vierailevat usein purkissa. Kasvia aion myös vaihtaa, kun ehdin. Rauhallisella tahdilla pitää muutokset tehdä etteivät asukit stressaannu.

1241848418_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Huomenna on siis se päivä, kun täytyy taas näytellä nukkuvaa ties kuinka kauan..Nythän meitä on saapuvilla kaksi äitiä, Heidi ja minä, joten odotus on ehkä vielä "kiduttavampaa" kuin normaalisti. Onko mitään hauskempaa, kuin kuunnella sitä sipinää ja supinaa mikä keittiöstä kuuluu aamusella......;o)

Kaikille Äideille ja Mummoille, tai miksi teitä ikinä kutsutaankaan, haluan toivottaa oikein ihanaa Äitienpäivää!!

            ONNEA MILJOONA KERTAA !!