Keskiviikossa jo mennään ja aika on kulunut reippaasti. Johtunee kai siitä, kun Veera, Juuso ja Heidi olivat meillä torstaista tiistaihin asti. Kaikkea mukavaa kuului noihin päiviin. Jos toki oli hieman flunssaakin lapsissa noina päivinä.

Juuso nousee jo seisaalleen tukea vasten ja liikkuu liukkaasti niin ryömimällä kuin hieman konttaamallakin. Vahtia joutuu siis alvariinsa. Mumman kukat on vaarassa kaiken aikaa...

Paikka se on keittiön lattiakin lukea satuja. Veera on innokas kuuntelija ja samat kirjat luetaan monen monituista kertaa läpi. Sanoi tyttö kyllä kerran, että mumman pitää lukea kun paappa ei osaa. Tarkoitti sillä sitä, kun paappa ei muuntele niin kovin ääntään lukiessa ja minä taas "esitän" kaikki mahdolliset äänet lukiessani satuja. Paapan lukemanakin toki sadut maistuvat...

Saman kuosiset on "tyttöjen" yöpaidat.  Veerasta oli hauskaa kun yöpaidat olivat niin samanlaiset.

 

Varsinainen touhuaja tuo tyttö kyllä on. Mitään ei saa tehtyä niin etteikö Veera ole tarjoamassa apuaan. Mikä on tosi mukavaa, ajatellen tulevaisuutta jossa toivon mukaan innostus kaikkeen kotityöhön säilyy.

Niinpä niin. Tämä porukka on taas vaihtanut maisemaa ja tulossa on uudet lapset tulevana viikonloppuna. Eli minun sisko Vantaalta saapuu perheineen vierailulle. Onkin mukavaa saada vaihteeksi heidät tänne. Jesse on soittanut lähes joka päivä ja kertonut miten ei tahdo jaksaa odottaa tänne pääsyä. On tosi mukavaa kun hän on oppinut puhelimen käytön ja ihan omineen soittelee kummeille ja kertoo kuulumisia.

Kuluisi nyt vain pari päivää vielä niin Jesse ja Sanaa vanhempineen pääsisivät lakeuksille kyläilemään....