Niin se vaan Joulu on taas kerran ovella! Meillä onkin kaikki jo suunnilleen valmista. Noora on saapunut kotiin ja hommat siis kondiksessa. Huomiseen ei jää oikeastaan kuin kuusen koristelu ja aamusta varhain alkava kalkkunan paisto. Kalkkuna onkin ensimmäistä kertaa meillä kokonaisena joulupöydässä. Antille toki piti laittaa pieni kinkkurullakin;)

Huomenna olemme siis kotona ja Antin äiti haetaan meille istumaan aattoa ja syömään jouluateria. Joulupukki ei meillä vieraile vaan jättää paketit kuusen alle. Joulupäivänä ajelemme sitten Kajaaniin katsomaan miten siellä on ensimmäinen jouluaatto omassa kodissa sujunut.

Maisema on niin kaunis kuin toivoa voikaan. Äsken olin Pennin kanssa lenkillä ja nautimme molemmat täysin siemauksin lumesta ja raikkaasta talvisäästä. Nyt pitää toivoa, että sää pysyy kauniina, eikä mitään pahoja onnettomuuksia liikenteessä sattuisi.

Tämän Pennin jouluisen kuvan myötä haluan toivottaa kaikille teille jotka olette vierailleet blogissani niin vahingossa kuin tarkoituksellakin oikein kaunista ja rauhallista ilon täyttämää joulua :)