No hups vaan ja taas on yli viikko kulunut siitä, kun ehdin kirjoitella mitään. Viime viikonloppuna oltiin siellä Jyväskylässä teatterissa/shoppailemassa ym. mukavaa. Reissu meni putkeen, vaikka navigaattori opastikin päin honkia ja jatkuvasti kävelykadulle olis pitäny ajella jos sitä olis uskonu. Taitaapa olla pienen päivityksen aika siinä toosassa. Antoisa reissu kaikenkaikkiaan. Tuliaisena etanapannut ja siitä innostuneena huomenna meillä laitetaan taas etanoita. (nam!). Tullessamme piipahdimme Paletin Kauppakeskuksessa Kyyjärvellä. No jäihän sieltä Marimekon myymälästä taas jotain kotiin tuotavaksi. Ainut harmin aihe oli Nooran flunssa joka yllätti sunnuntaiaamuna melkoisella voimalla.

Maanantaina ajelin sitten siskoni luo Lappajärvelle hakemaan ikkunaverhokankaita, jotka hän oli mulle maalannut. Verhot ovat tosi kauniit. Alle laittamani kuvat eivät tee oikeutta verhoille. Ikkunassa ne ovat vertaansa vailla. Pidän niistä kovasti.

1601771.jpg

Pohja on värjätty ensin ja kuivattu, sen jälkeen vasta nuo tupasvillat on maalattu ja taas kuivattu.

1601774.jpg

Nämä punaiset ovat Nooran huoneessa. Huone on punainen muilta osinkin.

1601776.jpg

Siniset ovat Heidin huoneessa, joka on muutenkin sinisävyinen sisustukseltaan.

1601777.jpg

Verhoja voi tulla mun luo ihastelemaan ja katsomaan luonnossa, jossa pääsevät edukseen!

Kirsin kanssa on oltu pyöräilemässä muutamana iltana ja takamus alkaa kestää kummasti. Reitit pitenee ja kunto kohenee (ainakin niin lujasti uskotaan). Kesäkukatkin haettiin Ylihärmästä ja aina se on yhtä huumaavaa ja voisipa sanoa, että todellisuus katoaa kuin kaste maahan. Isokaan auto ei tahdo riittää ja kaiken haluais tuoda mukanaan. Raha menettää merkityksensä, mutta kaikki on kuitenkin sen arvoista. Kukat ovat hyvälaatuisia ja isoja, eikä se hintakaan niitä kaikkein kalleimpia ole. Voin joku päivä laittaa niistä vaikka kuvia kun saan parhailleen.

Jännittävää on elämä muutenkin, kun Heidillä on tänään laskettu aika ja odotus lopuillaan. Veeran kanssa taas juteltiin puhelimessa ja se on aina sama suloinen ittensä. Saa nähdä meneekö monta päivää yli. Sais tulla jo, että pääsis Heidikin taas normaaliin olotilaan. Heti kerron uutiset, kun niitä on. Jo yksistään siksi, että tälläisestä "yksinkertaasesta" mummasta tuloo kaksinkertaanen.....

Huomenna on monenlaista juhlaa. Meilläkin tuttavapiirissä jokuset yo-juhlat. Itte oon töissä ja Antin kontoille jää enemmät paikat. Töiden jälkeen mun on mentävä ainakin yksille juhlille, koska tyttö on vähän niinkuin "meidän kersa".

Tämän perjantain kruunasi äsken puhelu Kanadasta. Mun ystävä soitti pitkästä aikaa ja juttua piisas. Se oli sitä tyypillistä kaksi puhuu ja kumpikaan ei kuuntele (heheheh). Suunniteltiin pieniä bisneksiä ja tapaamisia ihan nokatusten. Toivottavasti onnistuu...