9.8.07

No viimeinkin sain sen verran itsestäni irti, että aloin todellakin tehdä jotain tämän asian eteen. Paljon on tapahtunut ja sattunut sitten huhtikuun jolloin ekakerran aloin perustaa tätä blogia.  Nyt olen kesälomalla ja viimeiset päivät siitä menossa. Käsitöitä olen jonkin verran tehnyt ja kuvia niistä ottanut, joten nyt pitäisi rutistaa itsestään sen verran, että saisi ne laitettua tänne. Löysin mieluisan pohjan blogiini "Tuuliviiriltä" ja niinpä nappasin sen itselleni. 

Ulkona on tosi helle ja sisälläkin on hieman tukalaa, mutta eihän kuitenkaan valiteta, koska eipä siihen kauan aikaa kulu, kun talvi tulee ja pakkaset paukkuu. Oliko hieman negatiivinen sävy edellisessä lauseessa...

Lähdetään mieheni kanssa asioille kaupungille. Käydään kaupassa ja hieman ajelemassa muutenkin. Palaan asiaan kunhan kotiudumme.

Laitanpa tässä ensimmäisen kuvani tekemistäni käsitöistä. Tuossa alla on Marimekon unikko-kankaasta tehty farkkutakki, kokoa 92cm. Sen tein lapsenlapselleni Veeralle 1-vuotis lahjaksi, joka oli heinäkuun viimeinen päivä. Takki on hieman iso, mutta kasvaahan tyttö nopeassa tahdissa ja pääsee sitä käyttämään.

808879.jpg808888.jpg

No niin kaupassa on käyty ja hommat hoideltu siihen malliin, että pääsin taas hetkeksi blogini seuraan. Laitan vielä joitakin tekeleitteni kuvia tuohon alle katseltavaksi.810335.jpg   Tämän topin virkkasin /neuloin kummitytölleni joskus alkukesästä.810392.jpgTämä mekko on siskontytölle virkattu kesäkuussa.810397.jpgKeltainen on yhden kummipojan lempiväri ja siksi tällainen neule, joka myös valmistui kesäkuussa.