Nyt olis taas virkkausten aika. Kuvailin muutamia sängynpeittoja, joita oon vuosien varrella virkannut. Toinen on yhden sängyn päälle ja toinen parivuoteeseen. Tyynynpäälliset kuuluu parisängynpeitteen mukaan.  Muutama vuosi sitten virkkasin samanlaiset parisängynpeitteet kummitytölle ja nuorimmainen, Noora ,sai samanlaisen. Molemmat tyynynpäällisineen. Nooran peite on vielä kotona, koska hänellä ei ole parivuodetta. Kummityttö sai sen rippilahjaksi. Toinen peitoista on tällä hetkellä myös käyttämättömänä, mutta eiköhän sillekkin joskus paikka löydy. Heidi-tytär on myös saanut oman parisängynpeitteensä, mutta se onkin jo hänellä mukana, joten siitä ei minulla kuvaa ole.

 

Tämä peite on yhden sängyn päälle, ja virkattu pitkistä soiroista ja ne liitetty yhteen.

899357.jpg

Tämä peite on parisängyn päälle ja virkattu neliöistä, jotka liitetty yhteen. Molemmissa reunoissa on ns. reunapitsi, joka on virkattu soirona.

899366.jpg

Tässä on tyynynpäälliset. Päälliset virkattu kahdesta palasta, jotka yhdistetty. Muistaakseni langanmenekki oli aika runsasta, johtuen tuosta nyppyvirkkauksesta, mutta kivan näköiset tuli. Sisälle voi laittaa sitten minkä väriset tyynyt tahansa, ja näin saa uutta ilmettä, vähällä vaivaa.

899361.jpg