Totta se vain on, että keskikesän juhla Juhannus on ihan ovella:)

Eikös lumipalloheisi sovi hienosti Juhannuksen aikaan...

Paljon on taas sattunut ja tapahtunut sitten viime päivityksen. Mihin lie aika kulunut, mutta joka kerta huomaan, että paljon on kulunut tunteja siitä kun edelliskerran kävin päivittämässä. Yksi syy on se, että koneeni on niin hidas kuin vain voi olla. Kuvien lataaminen ja siirtäminen kestää niin jukelintähäre kauan, että hermot meinaa mennä;)

Pennin kanssa oltiin taas näyttelyssäkin. Palkintosijoja ei tullut, moitteita sen sijaan hieman turkista ja korvat oli kuulemma liian suuret. Antti sanoikin mukamas sydämistyneenä, että olisi pitänyt mennä sanomaan sille tuomarille,"että mitä säkin lepakko tuut moittimaan meidän koiran korvia!"  :):) Me toki osataan ottaa nuo näyttelyt leikin kannalta, mutta eihän se kivalta tunnu, kun omaa rakasta koiraa moititaan. Meidän mielestähän se on maailman kaunein ja kaikin tavoin paras:):):)

Tässä Penni on syöksymäs kovaa vauhtia mun luo mökillä.  Pihassa se saa olla vapaana. Tässä ollaan tulossa lenkiltä mökin pihaan.

Tässä muutama kuva kukkivasta kliiviasta. Se on mielestäni tosi kaunis. Viihtyy kotona takkahuoneessa ja kukkii hienosti jonkun kerran vuoden aikana. Tämä kliivia on jo iäkäs. Yli kymmenen vuotta vanha ja sain sen alun opiskelukaverini äidiltä.

Täsät kuvasta näkyy hyvin minkälaista kuormaa lumipalloheisi kantaa. Sateen jälkeen oksat olivat niin painavia, että pelkäsin niiden murtuvan.

Mökillä alkaa olla kukassa yksi ja toinen paikka rinteessä, joka on täynnä erilaisia kukkia ja pensaita.

Juhannusta aiomme viettää taas ystävien kanssa meidän mökillä. Meillä molemmilla on jo torstai vapaana, joten huomenna töiden jälkeen pakkaamme kimpsut ja kampsut ja suuntaamme mökille. Meillä on siellä kasvihuoneprojekti vielä hieman kesken, joten se pitäis saada valmiiksi ennen juhannuaattoa. Vanhan tavan mukaan aattoaamuna keräämme valtavat määrät lupiineja sankoihin ja asettelemme niitä portin pieleen, saunan rappusille ja mökin terassille.  Nurmikko on jo ajettu. Niin, olemme ostaneet päältäajettavan ruohonleikkurin (viimeinkin) mökille ja voitte vain arvata miten hauskaa ja helppoa voi olla isonkin nurmikon ajaminen:=)

Tässä vaiheessa toivotan teille kaikille oikein aurinkoista ja ihanaa keskikesän juhlaa! Nauttikaa yöttömästä yöstä, saunokaa, uikaa, grillatkaa ja viihtykää joko yksin tai ystävien kanssa niinkuin me teemme:):)