Onpas mukava tunne, kun saa vieläkin vain olla kotona ja tehdä mitä haluaa. Torstaina vasta menen töihin ja siihen asti voi tehdä kotihommia omalla tahdillaan. Tunnustan, että eilen kuljeskelin yöpaita päällä pitkälle iltapäivään asti. Se on niitä asioita joita olen harrastanut jo useita vuosia. Yöpaidoissa vapaapäivinä ja viikonloppuina kuluu pitkään mikäli ei tarvitse lähteä minnekkään. Sitten joskus käykin niin, että ovikello soi enkä tiedä mihin hyppäisin, kun pitäisi saada vaatteet päälle huippuajassa.

Lauantaina kävimme Keskisellä alennusmyynneissä. Nahkapaikasta etsin itselleni sopivia talvikenkiä, mutta vielä en sellaisia mieluisia löytänyt (ihme, mahdollisuuksiahan oli VAIN useita satoja pareja!!!). Matkalaukun kuitenkin Antille ostettiin. Mulla itselläni on ollut vetolaukku jo pitkään, mutta Antilta sellainen on puuttunut.  Kylläpä sieltä taas jäi käteen vaikka minkälaista tavaraa. Osa tosi tarpeellista ja osa vähemmän tarpeellista.....

Tulevana viikonloppuna todennäköisesti ollaan muutoapuna Heidin perheelle. Muutto Kajaaniin on edessä. Talohan siellä ei ole vielä valmiina, mutta päättivät kuitenkin, että koko perhe muuttaa yhteen paikkaan. Onhan se kulkeminen verottanut sitä rakennuksella oloaikaa huomattavasti ja mukavempihan se on kuitenkin perheen kannalta, että asuvat samassa paikassa. Toisaalta taas meidän matka Veeran ja Juuson luo pitenee yli puolella. Sehän on toki ollut tiedossakin.

Noora lentää Saksaan keskiviikkona ja kotiutuu sitten maalis- huhtikuun vaihteessa lopullisesti Suomeen. Siinä onkin sitten asunnon etsiminen ja muut järjestelyt käsillä. Oulussa jatkuu opiskelu ja muu elämä vielä ainakin jonkun vuoden. Valmistumisen jälkeen sitten maailma on vielä avoin.

2206803.jpg

Tämä iloisia ilmeitä sisältävä kuva otettiin joulun aikaan ja siinä Juuso yrittää jo kovasti oikein kontata ja onnistuukin jo jonkin verran. Sängynpäälystä vain on liian pehmoinen. Veera poseeraa oikein kunnolla.