Taas on kulunut melkein kuukausi siitä, kun laitoin viimeksi kuvia blogiin. Nyt tulee siis vielä kauniita syksyisiä värejä meidän mökiltä kuvattuna. Olimme nostamassa laituria pois järvestä ja tekemässä muutenkin syksyn töitä.

Tässä Penni on laiturin vieressä ihan sen näköisenä kuin aikoisi olla avussa nostamassa laituria rannalle.

Aurinko paistoi kauniisti ja ilma oli ihanan kuulakas. Aronia oli mahtavassa väriloistossa.

Marjoja oli mukavasti ja noitahan on helppo poimia.

Nurmikko leikattiin viimeisen kerran ennen talven tuloa ja Pennin piti nuuskuttaa heinän hajua.

Syksy on kyllä kaunista aikaa, vaikka puut pikkuhiljaa alkavat pudottaa lehtensä ja valmistautuvat talveen.

Anttikin riehaantui syksyn loistosta niin, että hyppäsi vapaaehtoisesti valokuvaan ja sitä ei todellakaan usein tapahdu  :))

Vain viikko edellisten kuvien ottamisen jälkeen olimme taas mökillä ja lumi oli maassa. Joitakin kohtia oli toki ilman lunta, mutta maailma oli valkoinen. Penni ihmetteli taas uutta elementtiä.

Joka paikkaan piti kurkistaa ja ihmetellä ympäristöä.

Kerran säikähdimme, kun huomasimme ettei Penniä näy missään. Monta kertaa piti huutaa ja sitten se sukelsi naapuritontilta häntä suorana ja innoissaan vapaudesta nauttien!

Jossain vaiheessa piti hieman pysähtyäkkin ja vain katsella.

Käsitöitäkin tulee aina jollain vauhdilla tehtyä. Tässä on sukat Antille. Hän valitsi itse mallin kirjasta jonka tilasin kirjakerhosta. Mallit aivan taivaallisen ihania ja hieman tavallisuudesta poikkeavia.

Apua piti kysellä ohjeen tajuamiseksi töissä monelta kutojalta. Sitten yksi kaveri tuli oikein kotiin istumaan ja puikot käteen ja kokeilemaan. Kirsi auttoi asiassa ja niin sain sukat valmiiksi kovaa vauhtia, kun alkuun pääsi.

Sukkien kavennuksetkin olivat sellaiset joita en ollut ennen käyttänyt. Samoin päättely oli ihan erilainen.