Tätä tämä syksy on. Pimeää ja synkkää. Päivällä kyllä paistoi aurinkokin jossain välissä. Silloin kun ajelin töistä kotiin piti ihan laittaa aurinkolasit nenälle.

Yksin istuskelen kotona ja odottelen Anttia saapuvaksi. On nimittäin lähtenyt aamulla varhain ajamaan kohti Kaavia. On hakemassa sieltä puukuormaa kuorma-autolla. Kuskina toimii kun sillä on vaadittava kortti. On varmaan väsynyt, kun palajaa kotiin. Siinä se lauantai sitten menee. No huomenna on sitten vapaata ja voi ottaa lunkisti. Anttihan kyllä tykkää tuollaisesta ajelemisesta. Onneksi keli on ollut hyvä.

Töiden jälkeen kävin kirjastosta hakemassa yhden kirjan jonka piti kaukolainata. On se nykyään hienoa kun puhelimella ilmoitetaan, että kyseinen kirja on tullut ja niin sen saa vaikka mistä asti tilattua.

En sitten oo ehtinyt saada valmiiksi niitä paperikukkia joita viimeksi lupasin. Puolivalmiina odottelevat, jahka huomenna sais parahillensa. Yhdet sukat oon kutonut ja niistä laitan kuvat tuohon alle. Malli on nimeltänsä pitsisukka ja lankana Nalle color. Musta tuo on kiva malli ja aika nopsa tehdä.

Nyt taidan mennä keittämään kahvit jahka se ukkokin sieltä,että pääsis viettämään sitä lauantai-illan huumaa...;o)

998525.jpg

998526.jpg

Siinäpä ne sukat.

ShowLettermus.gif