Näinhän tämä etenee:) Nyt mennään kirjoituksissa jo juhannuksessa ja oikeasti eletään elokuun puoltaväliä:))

No, kaikesta huolimatta kerron juhannuksesta jonka vietimme meidän mökillä tuttava pariskunnan kanssa. Niin sanotut "luottopelaajat" Kirsi ja Vesa lupautuivat mökkivieraiksi ja tiesimme, että illasta ei puuttuisi naurua, jutustelua, saunomista, uimista, grillaamista ja muutenkin mukavaa yhdessäoloa.

Juhannusruusu kukki hehkeimmillään ja muutenkin kesä oli kauneimmillaan.

Ennenkuin vieraat saapuivat luki Antti lehtiä ja Penni nautti lokoisasta olosta. Tästä kuvasta huomaatte sen miten meillä yleensäkin Penni saa nauttia perheen keskipisteenä olosta. Itse se hakeutuu heti lähelle makoilemaan, kun meistä jompikumpi istahtaa alas.

Vieraat saapuivat ja yllättäen Pennin paijaaminen jatkui. Penni kyllä tunnistaa tämän pariskunnan ja tietää saavansa hellittelyä kaiken aikaa.

Sauna oli lämpiämässä ja ja grilli kuumenemassa. Naiset menivät ensin saunaan ja niin vain talviturkit heitimme molemmat Kuortaneen järveen. Miehille tuli siinä pinkat ja pakkohan heidän oli myös uida kun naisetkin kerran olivat sen tehneet. Vesi ei ollut kovin lämmintä.

Lokoisaa oloa oli Vesallakin saunaa odotellessa.

Hyvin todennäköisesti televisiosta tulee jotain urheilua, kun molemmat miehet tuijottavat sille seinälle missä televisio on......

Näitä seesteisen rauhallisia kuvia katsellessa ei uskoisi sitä naurun remakkaa ja hillitöntä keskustelua mikä kuului koko illan ja yön lähes taukoamatta. Me Kirsin kanssa jaksettiin parantaa maailmaa puoli kolmeen asti, jonka jälkeen painoimme pehkuihin. Miehet jäivät vielä selvittelemään Israelin kansan vaiheita, josta tuntui kovasti juttua löytyvän. Juhannuspäivänä saimme sitten kuulla, että he olivat jaksaneet puoli viiteen asti ja sen jälkeen maailman asiat ja siinä mukana myös Israelin asiat alkoivat heidän osaltaan olla reilassa.

Tässä on kliivian yksi kukka, jonka kuvan otin kotona. Kliivia kukki jälleen kerran upeina kukintoina  ja kertokoon tämä kukka siitä mukavuudesta ja iloisista muistoista mitä tämä juhannus taas kerran jätti:) Kiitokset siitä kuuluvat Kirsille ja Vesalle :))