Viikonloppu oli mukava ja paljon ehti tapahtua. Kajaanin väki saapui perjantaina meille yöksi, matkalla Turkuun, jossa lauantaina oli heidän ystäviensä häät.  Perjantai-iltana suunniteltiin lauantaiaamun hommat järjestykseen. Heidi nousi jo ennen kuutta ylös ja minä samaan aikaan. Jäin Leevin kanssa istuskelemaan syötön jälkeen. Siinä me istuskeltiin ja Leevi röyhtäili ihan kiitettävästi, kunnes nukahti. Enpä malttanut sitten poikaa laittaa pois sylistäni vaan reippaan pari tuntia istuskelin Leevi sylissäni ja haistelin ihanaa vauvantuoksua!

Heidi sai laittaa itseään kaikessa rauhassa ja ehtikin saada kaikki kuntoon, kun Juuso ja Veera kömpivät ylös sängyistään. Aamutouhujen ja aamupalan jälkeen mun oli pakko laittaa vauva sivuun ja osallistua muiden lasten pesuihin ja pukemisiin.  Koko perhe sai itsensä kuntoon ja matka kohti Piikkiön kirkkoa saattoi alkaa.....

Jäätyämme Paapan kanssa kahden  ( Penniä unohtamatta ) päätimme lähteä mökille. Siellä sitä hommaa onkin aina ja riittävästi. Nurmikko oli kasvanut jo aika lailla, mutta päätimme kuitenkin olla ajamatta sitä tänä viikonloppuna.

Kukkapenkit alavat olla jo jonkunlaisessa väriloistossa. Keltaiset kukat olivat jo hyvässä alussa.

Kultatyräkki on mun mielestä tosi kaunis kukka ja kukkii niin kauniisti ja paljon on kerralla kukkia, että silmä lepää.

Tuliunikko on myös yksi niitä kukkia joka kukkii mahdottomasti ja saa sanoa, että melkein läpi koko kesän. Valkoiset unikot tuntuvat vain häviävän keltaiselle ja joka vuosi valkoisia mun mielestä tulee vähemmän.

Valkoinen daalia on aloittanut kukkimisen ja pienet kärpäset tuntuvat tykkäävän sitä kovasti.

Hento sininen lemmikki kukkii myös vuodesta toiseen ja on pienestä kukasta huolimatta hyvin näyttävä monine kukkineeen.

Vähän mukaan muitakin värejä. Kauniin punainen on tämä sievistelijä ja kukkii pitkään ja kauniisti.

Lumipalloheisipuut ovat niin täynä alkavia "lumipalloja", että oksat varmaan tarvitsevat tukea, sitten kun ne aloittavat kukinnan. Voin jo kuvitella miten kauniin valkoisena nämä pensaat loistavat hetken kuluttua.

Niinpä niin, Penni tietenkin seuraamassa tarkkana mitä me tehdään puutarhassa.

Illalla vielä Kirsi ystäväni soitteli pyörälenkille. Lenkkihän me sitten tehtiin ja parannettiin maailmaa oikein roppa kaupalla. Aluksi saimme pidellä sadetta meillä, mutta lopuksi vesisade lakkasi ja saimme tehdä aikomamme lenkin.