Perjantaina lähdettiin taas ajelemaan kohti Kajaania. "Karkasin" töistä hieman varemmin, koska keli oli aika huono ja oli parempi ajella päiväsaikaan, koska matka oli aika pitkä.
Me ei pysähdytty oikein kunnolla kertaakaan, vaan pieniä happihyppelyjä tehtiin pari kertaa koko matkalla.

Perille päästiin ja lapset olivat vastassa ja Veera puhui kuin papupata koko ajan (kehen lie tullut???). Juuso oli saanut suuhunsa jo 7 hammasta. Iloksemme Juusokaan ei vierastanut meitä yhtään.

Lauantaina Paappa oli sitten rakennuksella ja mekin lasten kanssa siellä mukana. Minä lenkkeilin Veeran ja Juuson kanssa ja Heidi oli Paapalle apuna. Pertsa joutui olemaan töissä koko viikonlopun.

Lauantai-iltana käytiin sitten suihkussa ja lapset nauttivat täysin siemauksin. Hampaiden harjaus on niitä päivän kohokohtia, eikä kertaakaan se ole tuottanut ongelmia kummallekkaan lapselle.

Sunnuntaina oltiin vielä rakennuspuuhissa, mutta jo puolikahden aikaan suuntasimme nokan kohti Lapuaa. Liiankin nopeasti viikonloppu kului. Niin mukavaa lasten kanssa touhuaminen on. Veera on oikea pieni äidin apulainen. Reippaasti hän imuroi koko keittiön, kun äiti vain hieman vihjaisi, että voisi auttaa. Sivusta seurasin ja ihan kunnolla se näytti sujuvan.

Siinä tyttö imuroi ja Juusokin yrittää olla mukana.

Ei roskan roskaa jäljellä.

Runsaan viikon kuluttua Heidi saapuu lasten kanssa mummaa katsomaan, kun paappa on kuntoutuksessa. Varmaankin silloin siivotaan mumman kaikki pölyt pois.