Ihanaan auringonpaisteeseen aamulla heräsin ja Pennin kanssa lenkillä ollessani päätin, että Markki-messuille lähdetään heti aamusta eikä puolilta päivin:) Onneksi Anttikin oli herännyt jo aikaisin ja paljoakaan ei tarvinnut pyydellä, kun kaveri oli valmis lähtöön suunniteltua aikaisemmin.

Messuilla oli hyvä kierrellä ja katsella, kun ihmisiä oli vielä vähänlaisesti. Paljon saimme ideoita niin kotipihaa kuin mökkiäkin ajatellen. Kotiin ostettiin kurastoppari matto eteiseen. Samoin laukusta löytyi sinappia, kukkasipuleita, erilaisia juuripaakkuja ja aivan iiiihana sormus mulle!!! Ulkogrillejä ihasteltiin ja terassin ja parvekkeen kalusteita katsottiin sillä silmällä, että mikä sopis makkarin parvekkeelle kesäisen aamun kahvihetkiä ajatellen:) Antoisat messut ja useampi tunti siinä vierähti.

Seuraava etappi olikin sitten omelukonekauppa . Kerran aiemmin jo käväisin katsastamassa uusia kotikoneita ja puhelinyhteyksiäkin pidin yllä. Tassuttelimme kauppaan ja niin alkoi kaupan hieronta. Vanha saumurini meni osana maksusta ja niin kaupasta lähti onnellinen uuden Bernina - omelukoneen ja Bernina - saumurin  omistaja. Nyt voi alkaa taas enemmänkin ompelemaan, kun on uudet koneet.

Antoisa lauantai siis kaiken kaikkiaan. Nyt on lohi uunissa ja aurinko paistaa edelleen. Ruokailun jälkeen pieni lepo ja sitten piiitkälle lenkille Pennin ja Antin kans. Voisiko mukavampaa olla????