Niin se alkaa taas viikonloppu olla ohi. Nopeasti kului ja monenlaista sattui ja tapahtui. Töissä olin eilen ja se menikin hieman toisin kuin olin suunnitellut, mutta mitäs noista. Tärkeintä oli se, että työt tuli tehtyä ja ehdin sinne minne olin sopinut menevänikin.

Antti oli ralleissa Vesan kanssa ja kivaa oli vaan kuulemma ollut. Illalla oltiin sitten saunomassa yhden tuttavapariskunnan luona. Ilta kului nopeasti ja niin vaan oli kello liki kahta, kun mittariauto kaartoi kotipihaan. No, minkäs teet, kun seura on hyvää ja juttu luistaa...

Tänään olenkin sitten urakoinut tuon Nooran neuleen valmiiksi. Nyt voin sen puolesta olla hyvillä mielin, kun sain paidan valmiiksi ja voin viedä sen mukanani Ouluun niin kuin lupailin. Nyt pitää välissä tehdä Antille yhdet villasukat ja sitten vuorossa on Veeralle villapaita, johon malli ja langat on jo hommattu.

pers390.gif
 
Yksi ystäväni Kanadasta on tullut mummiksi joitakin päiviä sitten ja sain häneltä muutaman valokuvan uudesta pikkuihmisestä. Kyllä kaikki lapset ovat niin suloisia. Uusi tulokas oli poika ja kaikki voivat hyvin. Voin hyvin ymmärtää hänen ja koko perheen suuren ilon tuosta pikku ihmeestä. Onnea heille kaikille!
 
 
Tässä on kuva siitä pohjalaisneuleesta, jonka Noora saa tulevan viikon lopulla.
944771.jpg