Viikonloppu Ikaalisissa kului mukavasti ja kotiin on palattu. Perjantaina lähdimme ajelemaan noin neljän aikoihin kohti Ikaalisten kylpylää. Matka sujui lupsakkaissa merkeissä, eikä sen kummenpia pysähtymisiä tarvittu.

Avaimen haimme sovitusta paikasta, koska yövyimme yksityiseltä henkilöltä vuokratussa yksiössä, hotelli Termen puolella.

2067526.jpg

Tässä kuva vuoteista, jotka tietysti siirsimme vierekkäin vanhan tavan mukaan. Sängyt olivat hyvät, vaikka hieman kaipasimmekin kovempia patjoja kuin mitä nuo olivat.

2067521.jpg

Tässä näkymää parvekkeelta.

2067520.jpg

Järven selkä oli kauniin näköinen, vaikka aurinko ei paistanut ja vettäkin ripsautteli jonkin verran.

2067524.jpg

Parvekkeella oli ruukussa niin aidon näköisiä puolukoita kuin vain voi olla. Melkein jouduin maistamaan. Kylpylässä viettämäämme aikaan kuului ostosten tekoa, ruokailua, kylpylän poreita ym. mukavuuksia.

Ruokailemassa kävimme parin kilometrin päässä olevassa Tei-Tuvassa , ja täytyypä sanoa, että niin hyvää ruokaa harvoin saa maistaa. Suosittelen sitä kaikille, jotka matkustavat siellä päin. Siihen on helppo pysähtyä, koska se on ihan tien vieressä ja paikka on viihtyisäksi sisustettu ja ihmisten paljoudesta johtuen, uskomme, että paikka on hyvin suosittu ruokailijoiden keskuudessa. Voihan siellä toki pysähtyä vain kahvillekkin.

Varsinaisia ostoksia teimme Ikaalisten sporttikaupassa jossa oli loppuunmyynti, ja kaikki tuotteet -50% ja osaa oli pudotettu enemmänkin. Antti sai itselleen uudet luistelusukset, siteet ja monot. Niin ja Veeralle ostimme hänen ensimmäiset sukset silmällä pitäen maaliskuulla tapahtuvaa lapin reissua, jossa tyttö pääsee kokeilemaan hiihtämistä mumman ja paapan kanssa Luoston laduilla. Antti oli todella tyytyväinen ostoksiinsa. Paketin hinnaksi tuli n. 190euroa ja pelkkien suksien lähtöhinta oli jo 199 euroa. Joskus satutaan oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.

Takaisin ajellessamme poikkesimme katsomassa Parkanon Hamsteri-kauppaa, jossa emme ole koskaan käyneet. Minäpä sain sieltä halvalla Antille neulepaitalangat. Antti osti verryttelyhousut ja jotain "miesten juttuja" joista en ymmärtänyt mitään.

Jalasjärvellä vielä pysähdyttiin ABC-ruokalaan syömään ennenkuin jatkoimme kotiin ja purkasimme auton kaikista tavaroista. Matkalle sopi niin lunta kuin vettäkin. Onneksi kuitenkin keli oli sen verran hyvä, ettei tarvinnut liukastella.

Seuraavalla kerralla voitaisiin ottaa Veera mukaan, koska Ikaalisissa ihan siinä Termen vieressä on Ti-Ti-nallen koti. Meidän yllätykseksi se on talvellakin auki.

2067518.jpg

Tämä hauska auto oli parkkeerattu Ti-Ti-nallen kodin takapuolelle. Siellä rannassa kävellessämme tuo sattui silmiin ja oli hauskan näköinen.

Nyt vain odottelemaan arkisen viikon alkua ja loppuviikosta sitten matkataankin vaihteeksi kohti Kajaania ja talon rakennusta....