Vuodatuksen hallintasivustot näkyy muuttuneen ja siksi oikein piti kokeilla kuinka nämä toimii. Kirjoituksen lisääminen on maisemiltaan ihan erilaista kuin ennen. Näin alkuun ainakin näyttää selvältä.

Loppiaista aijotaan viettää ulkoilemalla kauniissa talvisessa luonnossa ja harkinnassa on vielä käynti Kauhavalla huutokaupassa. Kotona joka paikka on niin täynnä, että Antti jo sanoi ettei muuta saa huutaa kuin korkeintaan tauluja, joita vielä seinille johonkin mahtuis. Huutokaupoissa on kiva vain käydä, vaikka ei mitään huutaisikaan.

Veera soitteli jo aamutuimaan ja kertoi vielä raketeista joita olivat ampuneet uutenavuotena. Näkyy jääneen mieleen koska vieläkin ne olivat päälimmäinen asia.

Yritin siirtää itseltäni kuvia tuohon alle, mutta eipä onnistunut. Nyt täytyy odottaa hieman ja katsoa onko vika mulla koneessa vai onko jokin päivityksessä pielessä. Ei siis kuvia tänään.... En muuten löytänyt kohtaa mistä sais muutettua kirjainten väriä, joten on tässä vielä opettelemista ja ensimmäinen havainto helppoudesta oli siis väärä. Katellaan ja yritetään löytää kaikki mikä on hukassa