Antin syntymäpäivän kunniaksi lähdimme ajelemaan Seinäjoelle ja siellä järjestettäviin moottoripyöränäyttelyihin.  Mehän ei kumpikaan olla oikein moottoripyörä ihmisiä. Molemmat ollaan sen verran mukavuudenhaluisia ettemme osaa ajatellakkaan "roikkuvamme" moottoripyörän selässä pitkin maata. Meistä on mukava ajella katto pään päällä ja toinen voi ottaa vaikka nokoset kun toinen tyyrää. Otappas moottoripyörän selässä nokoset niin voipi olla ikiuni. Niin ja kesällä kyllä helteellä "tavara" hautuu, kun nahkavaatteissa pysähdyt, vaikka liikennevaloihin jossa joudut kauan odottelemaan. Ei sovi meille, mutta onneksi me ollaan niin erilaisia.

Tälläänen sen olla pitääs. Kunnon istuun ja sitten vielä peräkärry;)

Monenlaista ja monen merkkisiä. Eri värisiä ja eri kokoisia. Niinkun sanottu meidän perheeseen ei moottoripyöräkuume iskenyt. Usein puhutaan, että meidän ikäiset elävät kadotettua nuoruuttaan juuri noiden moottoripyörien kautta. Olisikohan se niin ettei meidän nuoruus oo vielä kadonnu, kun meidän ei tartte sitä noi elää uudelleen;);)

No, päivä oli mukava ja samalla piipahdettiin viereisessä Kirpputorissakin, joissa myöskään emme tapaa käydä. Huutokaupat onkin sitten eri juttu!! Näiden tapahtumien jälkeen ajeltiin kaupungilla ja kierreltiin paikasta toiseen. Sitten mentiin vielä syömään ja sen jälkeen Prismaan kauppaan. Siinä oli mennyt useampi tunti ja ei muuta kun suunta kotia kohti. Kotona meitä odotti uskollisesti Penni, joka unisena, mutta iloisena otti meidät ovella vastaan.

Niin muuten eipä tullut paapalle synttärilahjaksi uutta lapsenlasta. Heidi voi edelleen "paksusti" kotona, eikä tällä hetkellä ole sellaisia tuntemuksiakaan, että pitäis laitokselle lähteä.  No, huomenna on se virallinen laskettu aika.

Nyt olen päässyt sellaiseen lopputulokseen, että tuleva vauva olisi poika.... Saapa nähdä onnistunko arvaamaan tämän kolmannenkin oikein vai meneekö mettään. Tämä on ollut tosi hankala arvattava, enkä edelleenkään ole niin varma kuin edellisillä, mutta olkoon se poika kuitenkin ;)