Nyt on hienoa, kun lunta on maassa! Heti tuntuu valoisammalta ja muutenkin on siistimpää. Tokihan tuo lumi on suvilunta ja märkää, mutta lunta kuitenkin. Nyt vaan peukut pystyyn, että se pysyis.

Eilen illalla oltiin Antin kans Lapuan Tuomiokirkossa katsomassa Ajast aikaa esitystä. Täytyy kyllä sanoa etten oo hetkeen ollut niin vaikuttavassa näytöksessä. Itkuahan siellä ryösti väen väkisin ja pakko oli ottaa Anttia kädestä kiinni, kun sotavuosien kohtausta käytiin läpi. Nautin täysin siemauksin! Jo itse esityspaikka antoi juhlallisen tunnun ja kaikki näyttelijät olivat onnistuneet tuomaan esiin kunkin aikakauden  ilmettä. Kiitokset hyvästä esityksestä!

Viime lauantaina oltiin pikkujouluteatterissa Vaasassa. Siellä meni: Valehtelevat poliisit. Sekin oli hyvin esitetty. Alussa kyllä ajattelin ettei taida olla mun juttu, mutta tahti kiihtyi ja loppujen lopuksi ilta ja esitys olivat nautittavia. Kulttuuria on tullut oikein kahmalo kaupalla.

Viikonloppua odottelen kovin hartaasti jo. Nimittäin Veera on tulossa mummolaan:o) Onkin jo kovin ikävä.. Niin ja muutenkin mukavaa on tiedossa viikonloppuna. Meille tulee Helsingin vieras, joka on mun hyvä ystävä, hän on hieroja ja aina tullessaan meille on hänellä hierontapöytä mukana, joten niinkuin sanottu, kivaa tiedossa......

Nyt mun pitää mennä kutomaan. Teen Heidille villapaitaa ja kun he kerran ovat viikonloppuna tulos täytyis paita sada valmiiksi, että vois viedä mukanaan.