Niin uskomattomalta kuin se joku viikko sitten tuntuikin, nyt on kaikki paikoillaan ja kotia voi kutsua kodiksi:):)

Onhan toki vielä monta sellaista paikkaa, joka ei jää entiselleen ajan kuluessa. Nyt kuitenkin asutaan ja katsotaan mikä paikka tuntuisi siltä, että tarvitsisi muutosta tai mikä tavara vaihtaa vielä paikkaa ennenkuin se on lopullisella paikallaan. Kaikki mitä uusia huonekaluja on pitänyt ostaa on ostettu ja samoin matot ja valaisimet.

Minun yli 20 kukan määrä on pudonnut huomattavasti ja nyt on tyytyminen vähään. Ei sitä voi mitään, kun paikkaa ei löydy niin ei löydy. Tosi kurjalta tuntui viedä yli 2 metrinen jukkapalmu  roskikseen ja samalta tuntui myös parimetrisen kirjovehkan kanssa. Iso posliinikukka , joka on kukkinut joka vuosi sai myös roskistuomion. Siitä jätin muutaman oksan alun, mutta saa nähdä mihinkä se sopiis ja sopiiko ollenkaan. Lapualla se peitti ison alan käytävän seinästä. Samoin oli monta, monta muuta kukkaa jota en voinu mukaan ottaa.

Nyt minulla on ne rappuset, jotka ei vie minnekkään...No, ei vaiskaan, vie ne yläkerran makuuhuoneisiin:) Mä oon aina sanonu, että olis ihanaa omistaa sellainen talo, jossa olis tilaa vaikka rappusille mitkä ei vie minnekkään. Nyt kuitenkin sain ne raput, mutta päämäärä niillä kyllä on olemassa.

Tämä kattokruunukin löysi paikkansa. Aikoinaan oon sen huutokaupasta huutanu, kun se oli mielestäni niin kaunis ja nyt se on muutaman vuoden odottanut sopivaa paikkaa ja odotus palkittiin. Kruunu on paikallaan ja näyttää kauniilta:)

Se on sitten tulppaanien aika! Todella kauniita kukkia ja täytyy kyllä sanoa, että mikään kukka ei niin hienosti mielestäni sovi Aalto-maljaan kun tulppaani!!

Antti lähti työkavereiden kanssa katsomaan Tappara-Jokerit matsia (muistaakseni) Tampereelle ja olen nyt sitten Pennin kans ensimmäistä kertaa ilman isäntää kotona;) Lupauduin hakemaan sitten keskustasta, kun ilmoitus joskus tulee:)

Aurinko paistaa aivan ihanasti, mutta kylmä on!!! Kevättä kuitenkin rinnassa, etten sanoisi molemmissa;);)  Ihastuttavaa kevään odotusta kaikille:)